Fenomenul Ultras
Moderator: Moderators
Fenomenul Ultras
Sigur multi dintre voi aveti o farama de iubire pentru o echipa de fotbal , voley , handbal ,rugby , etc. Eu unul iubesc o echipa nou promovata in Liga I , Universitatea Cluj e un brend petru fotbalul din ardeal desii mai nou o alta echipa ardeleneasca este in voga , nu stiu cati dintre voi ati fost in peluza unui stadion , eu am fost si pot sa va spun ca e ceva unic e un sentiment pe care trebuie sa-l simti macar odata in viata , trebuie sa canti alturi de cateva sute sau mii de piepturi sa iti dai seama cat de bine te simti alaturi de ei , poate multi dintre voi va mandriti cu echipe care fac performanta , eu ma multumesc sa iubesc o echipa de traditie , sa dau un exemplu :
Iti place fotbalul si iti gasesti o echipa N care face performanta dupa performanta e acelash lucru cum ai iubii pe cineva de bani gata ceea ce inseamna sa fii materialist.
Iubeste la bine si la rau echipa favorita . MAMA TE IUBESC DAR NU CA PE "U"
din pacare in poll pot introduce doar 10 intrebari , mi-as fii dorit sa introduc mai multe precum , Unirea Urziceni , Petrolul Ploiesti , Ceahlaul Piatra-Neamt , Sportul Studentesc , Corvinul Hunedoara , FC Bihor , FC National(Progresul) , FCM Resita , Farul Constanta si multe altele , va rog sa precizati ce ati ales.
Iti place fotbalul si iti gasesti o echipa N care face performanta dupa performanta e acelash lucru cum ai iubii pe cineva de bani gata ceea ce inseamna sa fii materialist.
Iubeste la bine si la rau echipa favorita . MAMA TE IUBESC DAR NU CA PE "U"
din pacare in poll pot introduce doar 10 intrebari , mi-as fii dorit sa introduc mai multe precum , Unirea Urziceni , Petrolul Ploiesti , Ceahlaul Piatra-Neamt , Sportul Studentesc , Corvinul Hunedoara , FC Bihor , FC National(Progresul) , FCM Resita , Farul Constanta si multe altele , va rog sa precizati ce ati ales.
Re: Fenomenul Ultras
Otelul Galati.
[thumbnail]http://img33.imageshack.us/img33/1442/otelulgalati.png[/thumbnail]
Uploaded with ImageShack.us
[thumbnail]http://img33.imageshack.us/img33/1442/otelulgalati.png[/thumbnail]
Uploaded with ImageShack.us
F.C.M RESITA

In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe
Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil!
Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil!
ahahhaah,hale ai o bila alba
asa,asa Rapidist pana la moarte

Nu este nici un vis .. Gigi ne`a fost mereu fan si asa va ramane 

Poll-ul trebuia sa aiba doar doua optiuni:
1. Steaua
2. alta(no-name)
Ce echipe(de umplutura) nu merita sa joace in aceeasi liga alaturi de cea mai titrata echipa a Romaniei?
(puteti alege maxim 3 variante
) :
1.CFR Cluj
2.Dinamo
3.Rapid
1. Steaua
2. alta(no-name)

Ce echipe(de umplutura) nu merita sa joace in aceeasi liga alaturi de cea mai titrata echipa a Romaniei?
(puteti alege maxim 3 variante

1.CFR Cluj
2.Dinamo
3.Rapid
Am ales CFR pt ca Pascani are mai mult cap decat Becali , jucatori pe sume mari care multi au confirmat si pe unii si`au luat banii si au facut performanta , nu ca Steaua , Becali toate rebuturile . Astept sa vad ce face Piturca , din cate se aude pana acuma o sa fie concurenta pt fiecare post (+1) .
Nu stiu daca ati auzit ce face Gica Hagi la Constanta , dar o bagat multe milioane de euro , acuma in vara o sa vina ceva echipe cu nume de juniori ( Barcelona , Real Madrid , Galasataray parca ) , prima echipa a promovat in primu an in Liga 2 cu jucatori tineri , multi care fac junioratu . O sa vina o generatie puternica , daca se continua asa daca nu no comment .... Cu generatia asta n'o sa ne calificam nici la europene , poate foarte greu
Ne bat francezii si bosnieci si o sa ne incurcam cu ceva echipa de bucatari , bancheri si primari 
Nu stiu daca ati auzit ce face Gica Hagi la Constanta , dar o bagat multe milioane de euro , acuma in vara o sa vina ceva echipe cu nume de juniori ( Barcelona , Real Madrid , Galasataray parca ) , prima echipa a promovat in primu an in Liga 2 cu jucatori tineri , multi care fac junioratu . O sa vina o generatie puternica , daca se continua asa daca nu no comment .... Cu generatia asta n'o sa ne calificam nici la europene , poate foarte greu