Deja a luat amploare discutia asta,cel mai bine ar fi sa se inchida topicul...daca tot
sa dat cu parerea pe aici as vrea sa
zici si eu cate ceva,din tot ce am citit am vazut niste
copiii,dragi colegi inca nu am ajuns la stagiul in care sa ne huiduim dar se pare k asta va fi urmatorul pas,ne confruntam cu 3 berbeci iar din punctul meu de vedere toti 3 au dreptate dar au si gresit...greseala lui invizibil ar fi aceea de a nu reclama cu "say_team @ mesaj",in schimb el a facut reclamatia pe chat pe un ton sau cu un limbaj putin mai deplasat la adresa lui claya,probabil asta
la deranjat pe tintax,care
ia dat gag...consider ca gagul a fost pe buna dreptate...insa greseala celor 2 admini claya si tintax,chiar daca el
sa adresat putin mai deplasat la adresa lui claya,voua va ramanea datoria sa luati la cunostinta reclamatia lui,chiar daca claya sustine ca nu a fost atent la ce
sa vb pe chat,tintax stia despre ce era vorba,dk nu era nici el atent invizibil nu ar fi luat gag...tintax trb sa le dea gag si celor 2 jucatori dupa ce invizibil a fost pedepsit,cel mai bine ar fi sa impacam si capra si varza...numai bine
Moderator message:
edit ddorinc oita tata, cu cine ai facut limba romana? sa moara gigi jean daca am inteles ceva din postu' astuia