Ban Pisto
Moderator: Moderators
- URSS * Boris
- Nou Venit
Ban Pisto
Am prins un codat pe server , devenea agasant deoarece nu erau admini on si am facut demo cu el.Aici aveti demo: http://fisierulmeu.ro/41JO1LQ1O7DI/pistoo-dem.html Din pacate nu am putut sa ii iau si IP-ul ca nu mai merge comanda showip.
Last edited by URSS * Boris on 11 Jun 2010, 18:21, edited 1 time in total.
Re: Ban Pisto
Nu merge demo-ul...
De acum aceste demo-uri sunt vizionate de vim si urmeaza sa dea el ban jucatorilor respectivi.
Avem rugamintea sa se posteze numele jucatorului, demo-ul si ora aproximativa cand s-a efectuat inregistrarea ca sa se poate vizualiza ip-ul jucatorului.
Va multumim.
Avem rugamintea sa se posteze numele jucatorului, demo-ul si ora aproximativa cand s-a efectuat inregistrarea ca sa se poate vizualiza ip-ul jucatorului.
Va multumim.
Alcoolul omoara incet incet......nu conteaza, nu ma grabesc
Comanda admin_showip este publica din nouSabeR wrote:De acum aceste demo-uri sunt vizionate de vim si urmeaza sa dea el ban jucatorilor respectivi.
Va multumim.
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
Foarte bine vim,chiar era nevoie de comanda asta...cand nu sunt admini pe server se pare ca avem oameni pe care ne putem baza..god job
vai, ce te mai linguseste hades, esti o divinitate (god job = vim job). o da saracu' hades pe englezeste si zice numa' prostii