motiv ptr ban?

Nenea, Gigel mi-a furat lopoţica !

Moderator: Moderators

Post Reply
bala
Incepator
Posts: 43
Joined: 25 Jan 2009, 14:38

motiv ptr ban?

Post by bala » 09 Jun 2010, 21:04

vreau sa stiu si eu motivul ptr care am primit ban?
jucam cu nick D'EagleStyle pe inferno...am dat rush pe greapta am intrat in centru, 2 kiluri pana in x1 apoi am avut un scurt schimb de focuri cu un player langa x1 ,iar dupa ce l-am doborat am revenit pe centru si ma indreptam spre bomba ...era cazuta undeva spre baza tero...nu cred ca trecuse 1 minut de la inceputul rundei...si primesc ban...
fratilor daca aveti ceva de impartit cu mine spuneti-mi tati in fata ,nu incepeti cu sicanari de genul asta... vim ai vreo problema cu mine sau legata de prezenta mea pe server?...mai acu veo 2 zile ma iei cu replici de genul "ce glume de autobaza"...imi cer scuze ca nu ma pot ridica la nivelul tau cultural...asta e, nu toata lumea s-a nascut pe Primaverii...sau numai tu ai voie sa faci glume pe server? penibile reactii...
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: motiv ptr ban?

Post by vim » 09 Jun 2010, 21:42

motivul banului iti apare intotdeauna atunci cand esti dat afara de pe server. Nu mai face pe victima, ca nu iti sta bine.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
bala
Incepator
Posts: 43
Joined: 25 Jan 2009, 14:38

Re: motiv ptr ban?

Post by bala » 09 Jun 2010, 22:48

nu fac pe victima...chiar sant victima...daca iau ban pe motiv "banned.bmb" dupa...hai sa zicem un minut de la inceputul rundei,cu toate ca nu cred ca trecuse,in conditiile in care eu,tero fiind,eram deja in baza la ct in x1, am avut si 3 schimburi de focuri cu 3 adversari si deja ma intorsesem pe centru spre bomba,in conditiile astea, pot afirma ca sant victima...victima unui abuz.campam? NU...nu a existat intentie de a cauta bomba? atrecut runda si nu am plantat bomba? ptr ce ban?ce voiai,sa ma teleportez?
Am facut mari eforturi de a ignora aceasta problema, dar deja a inceput sa ia proportii si nu ...mai incape sub pres...cel putin nu mai fi ipocrit si recunoaste ca abuzezi de statutul tau privilegiat pe acest server...
macar ptr faptul ca sant jucator fidel al acestui sever ar trebui sa existe... toleranta( sa nu spun respect :evil: ) chiar si in situatiile(ipotetice de altfel,ptr ca stilul meu de joc nu cred ca ma recomanda ca fiind mare camper sau vreun rankist disperat)in care ar fi existat vreoabatere de la regulament ai fi putut sa apelezi la o atentionare nu sa-mi dai ban ca la ultimul noob...
o sa ajungi sa joci singur pe server...macar de ai fi primul..ai fi original :mrgreen: ,dar crede-ma ca am vazut servere mult mai mari ca asta de care s-a ales praful...si tot din cauza unora care au ajuns sa se creada gods in ...real life :wink:
-kdZ
Nou Venit
Posts: 31
Joined: 07 Apr 2010, 14:11

Re: motiv ptr ban?

Post by -kdZ » 10 Jun 2010, 10:15

Nu mai e ce a fost serverul asta bala ! Acum orice ai face primesti ban ! Respectul ? De unde atat cine esti tu sa fi respectat , ai pretentii !

Pacat ca am petrecut momente frumoase alaturi de voi !
User avatar
SuMy
Junior
Posts: 121
Joined: 13 Jul 2009, 22:56

Re: motiv ptr ban?

Post by SuMy » 24 Jun 2010, 23:37

-kdz- dc spui ca serveru nu e ce a fost?spune-ne si noua ce a avut serveru si acum nu are ...poate are acum si nu a avut ...eu zic ca nu esti in stare sa vbesti despre server daca nu vrei sa mai dai pe aici...daca tu esti cu parerea aia ca serverul nu e ce a fost nu tre sa vb cum ai vorbi pentru toti ...macar spune serverul nu e ce a fost parerea mea ...e un server nou cum ar veni cu timpul crestem si noi...sunt niste proiecte frumoase facute pe serveru asta si se vor mai face si o sa fie si este un server cu succes!...-kdz- nu ti-am spus din parere de rau sper sa nu ajungem la cearta!!
```````````````````````````````````````````
Si pentru chestia banului dat lu 1q bala pt care am un respect deosebit pe server la vechimea si varsta care o are... eu putin ii dau dreptate lui bala ...daca se da ban pentru asa motive bmb...poate macar un slap,slay ce stiu eu dar nu chiar ban unu-i asemenea jucator ...sper acuma sa nu sariti toti admini pe mine daca am gresit !
Image
Post Reply