baned

Nenea, Gigel mi-a furat lopoţica !

Moderator: Moderators

Locked
plastikman
Nou Venit
Posts: 11
Joined: 05 Mar 2010, 22:59

baned

Post by plastikman » 28 May 2010, 12:53

SALUT ! Am si eu o reclamatie de facut ,adminul sica....abuzeaza grav de functia lui pe server si nu mi se pare corect : Eram pe dust 2 ,tero si ajunsesem la middle in fatza porti la ct si am omorat doi oameni...intre timp sica plantase bomba si statea sa pazeasca ,eu n am mai putut ajunge sa i opresc si pe restu sa dezamorseze..si mi am luat slay. Va rog frumos sa mi spune-ti daca a procedat corect????????ast un rasp ;) Multumesc :|
Last edited by vim on 28 May 2010, 12:53, edited 1 time in total.
Reason: Topic split. Daca viitoare deschide topic nou.
User avatar
(sica)
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 854
Joined: 23 Jul 2008, 19:57
Location: Beclean sau Cluj :)

Re: baned

Post by (sica) » 28 May 2010, 14:15

Ai tupeu sa faci reclamatie ma?Bomba era pusa la B si el merge scarita linistit, fiind tero vreau sa specific.Deci nu are scuza ca nu stia unde e bomba ca era cu mine in echipa si stia unde este ca putea sa vada pe radar.Vine un ct ma omoara dezamorseaza bombam =>plasticman primeste slay, pentru ca umbla aiurea pe harta in loc sa stea sa pazeasca bomba care era pusa.Deci? Care era reclamatia, ca nu prea am priceput?
Apropo, daca se dovedeste ca eu am avut dreptate, si stiu ca am avut, primesti ban 100 de minute, pentru ca faci reclamatii nefondate si comentezi tot timpul deciziile mele.SI eu daca as gresii as fi sanctionat, voi de ce sa nu fiti cand gresiti?
Image
User avatar
Kui
Junior
Posts: 97
Joined: 25 Aug 2009, 02:37

Re: baned

Post by Kui » 28 May 2010, 20:16

Eram si eu pe server in acel moment. Sica a procedat corect . Slay ca nu erai langa bomba si au facut CT defuse, iar asta ban 10 minute pt limbaj.
p.s. : Dadeai cu spatele cand ti-a dat slay.. nu aveai intentie sa intrii pe porti
rhaoul wrote: Aici esti pe forumul serverului cs.evosys.ro cel mai tare server din lume si din cosmos.Connect cs.evosys.ro si viata ta se va schimba,o sa ai noroc in dragoste si o sa ai mari castiguri materiale.Suntem perfecti,niciodata nu avem codati si nimeni nu injura.In timp ce tu joci la birou, cs.evosys.ro va lucra la cubuletele tale iar tu vei avea un abdomen model si brate sculptate fara sa depui niciun efort.
User avatar
(sica)
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 854
Joined: 23 Jul 2008, 19:57
Location: Beclean sau Cluj :)

Re: baned

Post by (sica) » 28 May 2010, 20:28

Asadar , am avut dreptate, drept urmare

Code: Select all

[ADMIN] Command: (sica) used command admin_ban plast!kman for 100 mins
.Sfatul meu prietenesc este : alta data cand faci o reclamatie sa fie fondata, iar daca doresti sa joci in pace pe acest server iti vezi strict de jocul tau, fara comentarii inutile la deciziile adminilor.Topic closed.
Image
Locked