DCOM Exploit Attack

Probleme? Aici le gasiţi soluţiile!

Moderator: Moderators

Locked
User avatar
heatON
Junior
Posts: 141
Joined: 20 Sep 2008, 14:32
Location: Oradea

DCOM Exploit Attack

Post by heatON » 21 May 2010, 23:20

Cum spune titlul DCOM Exploit Attack
Folosesc antivirusul avast si numa dupa o lunga perioada de cand l-am instalat primesc constant warninguri gen "DCOM Exploit Attack", ceea ce ma framanta este faptul ca in mesaj mai apare "Threat has been blocked just before the attack", pot fi sigur ca nu sunt infectat cu asa ceva?
Va intreb despre acest lucru si ma astept sa-mi raspundeti probabil doar daca ati avut o asemenea experienta anterior.
Inca ceva: merita folosit acest antivirus?
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: DCOM Exploit Attack

Post by vim » 22 May 2010, 00:46

Astea sunt gauri de securitate vechi de prin 2002. Ar cam fi cazul sa faci un update la windows-ul ala, pana nu rugineste de tot. (recomand windows xp student edition)

Pana ajungi sa faci update, instaleaza acest update pentru a scapa de problema cu DCOM.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
heatON
Junior
Posts: 141
Joined: 20 Sep 2008, 14:32
Location: Oradea

Re: DCOM Exploit Attack

Post by heatON » 24 May 2010, 20:06

vim wrote:Pana ajungi sa faci update, instaleaza acest update pentru a scapa de problema cu DCOM.
Nu-mi permite instalarea din cauza ca am Service Pack 3 instalat.
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: DCOM Exploit Attack

Post by vim » 24 May 2010, 20:13

SP3 = cum sa mai ocupam din spatiu pe disk degeaba :)

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
heatON
Junior
Posts: 141
Joined: 20 Sep 2008, 14:32
Location: Oradea

Re: DCOM Exploit Attack

Post by heatON » 24 May 2010, 21:20

Intr-adevar, motivul instalarii a fost pentru rularea jocului GTA 4 care accepta numai SP3 dar, tzeapa nu-mi merge :))
Image
Locked