Keylogger
Moderator: Moderators
Forum rules
- Regulament forum
- Regulament forum
Keylogger
Am si eu o intrebare : cum pot sa imi fac propriul meu keylogger ? Cineva mi-a trimis unul si mi-a furat majoritatea conturilor, si vreau sa ii platesc cu aceeasi moneda.
Daca stie cineva, il rog sa nu ezite sa posteze in acest topic un tutorial. Multumesc !
Daca stie cineva, il rog sa nu ezite sa posteze in acest topic un tutorial. Multumesc !
EvoSys Addicted
- Doppelwhipper
- CS Staff Leaders
Re: Keylogger
Check it out!
http://www.youtube.com/watch?v=ZxwZbJ4UzBc
[youtube]pdcPrbIFa9E&feature=related[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=ZxwZbJ4UzBc
[youtube]pdcPrbIFa9E&feature=related[/youtube]
-
- Suspect de spam
http://netstat.forumgratuit.ro/tutorial ... er-t31.htm
Sper sa fie bun.
Sper sa fie bun.
Press any key to continue
Hmm... Nu cred ca sunt keyloggere bune. Nu par din alea care sa ii faca si tipului ce mi-a facut el mie. (adica sa ia conturile din firefox si internet explorer)
In fine, multumesc oricum !
EvoSys Addicted
Tehnic vorbind, este mai usor sa prinzi informatiile in timp ce sunt tastate, decat sa te apuci "sa forezi" pe hard pentru a le aduna si a le decripta. Fiecare aplicatie are o alta metoda de encriptie a datelor confidentiale si o aplicatie care sa stie sa decripteze parolele de la 3 - 4 programe, ar fi destul de mare.Dj^YoNu7z` wrote:Hmm... Nu cred ca sunt keyloggere bune. Nu par din alea care sa ii faca si tipului ce mi-a facut el mie. (adica sa ia conturile din firefox si internet explorer)
Mi`ar fi placut ca esenta problemei sa fie alta, poate dadeam si niste exemple.
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
Crede-ma ca nu as fi cerut niciodata un tutorial pentru keylogger, dar ala mi-a furat conturi pretioase (pe unele am si donat). M-am enervat foarte tare cand am vazut ca eu intotdeauna am fost cinstit, nu am dat tepe si nu am furat nimic, si luzarii isi bat joc aiurea si incearca sa ma fure. In fine, renunt la ideea asta ca vad ca nu se gaseste tutorial pentru asa ceva, dar totusi, as vrea sa vad cum pot face un program care sa ii umple hard-ul de Trojeni fraiericiului aluia.vim wrote:Tehnic vorbind, este mai usor sa prinzi informatiile in timp ce sunt tastate, decat sa te apuci "sa forezi" pe hard pentru a le aduna si a le decripta. Fiecare aplicatie are o alta metoda de encriptie a datelor confidentiale si o aplicatie care sa stie sa decripteze parolele de la 3 - 4 programe, ar fi destul de mare.Dj^YoNu7z` wrote:Hmm... Nu cred ca sunt keyloggere bune. Nu par din alea care sa ii faca si tipului ce mi-a facut el mie. (adica sa ia conturile din firefox si internet explorer)
Mi`ar fi placut ca esenta problemei sa fie alta, poate dadeam si niste exemple.
EvoSys Addicted
- basalisk07
- CS Team
tia dat ceva p mess un programel de a reusit sati ia conturile ?
- basalisk07
- CS Team
tine minte altadata p mess sa nu iei nimic inafara de poze sau documente cat de prieten tiar fi. Uneori trimite mesu singur daca are virusi ala si poti sa bulesti PC-u in 2 sec. Cat despre keyloger ai cautat p youtube un tutorial ? mai mult ca sigur exista si dupa ce il faci trimiteil arhiva sa nu se prinda 

N-am gasit nimic care sa ii faca si lui ce mi-a facut el mie. Nici macar vreun programel care ii trimite ceva Trojeni nu am gasit.
EvoSys Addicted