Discutaţi cu membrii comunitaţii despre orice subiect, în limitele decenţei.
Moderator: Moderators
-
HadEs
- Happy Camper
Omu mai simte nevoia sa se mai si distreze

-
MeSSy`
- Suspect de spam
Aiiiii ce se rup toti 3

ahhahahhahah
Code: Select all
Cei trei “dansatori ai lui Dumnezeu”
. Sus pe masa fanchiiii

-
Dj Armani
- Junior

Sa tinem cont le canta si salam

au un stil frate in ei nici cei mai mari dansatori nu ii ajung

S.P.I.R 4 ever
-
vim
- Mini tehnicus
De ce am senzatia ca la origine preotii aia sunt de prin Grecia or smth ? Dansul lor e pe langa ritmul melodiei cu mult si in al 2-lea rand, la cat de prost este inregistrat filmul, este cam dubios sunetul de calitate mai buna

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
-
TINTAX
- Junior
Se vede clar ca e o facatura. Dansul acela este grecesc...dar melodia...si dansul lor nu prea au mare lucru in comun .Sunt pe langa rau de tot...iar sunetul cum bine a spus si vim ...este mult prea calitativ(daca acest gen de muzica poate fii numit calitativ)

in comparatie cu imaginea video
In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe
Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil!
-
Funky
- Junior
vim wrote:
De ce am senzatia ca la origine preotii aia sunt de prin Grecia or smth ? Dansul lor e pe langa ritmul melodiei cu mult si in al 2-lea rand, la cat de prost este inregistrat filmul, este cam dubios sunetul de calitate mai buna

nu or fi ei romani .. da pana akm n`am mai vzt preoti dansand .. mai ales imbracati in hainele bisericesti

Funkeh Za Dog !!!

-
rhaoul
- Retired - CS Staff Leaders
Ati citit commenturile sa vedeti injuraturi ce-si iau astia de la libertatea?
Soson wrote:Intamplator cunosc dansul. Este vorba despre un dans tematic din Grecia, exprima lupta de eliberare a poporului grec de sub dominatia otomana. Uitti-va si la asa zisa orchestra si la ritmul batailor din palme ale celor de pe margine. Ati mai vazut cocalari stand in genunchi la manele? In cultura greaca,la nunta, primul dans este deschis de preot. Acolo nu exista preoti fara echipament, chiar si in restaurant. La noi cultura e lipsa, iar cocalarii se ocupa cu fake. Eu unul le urez tuturor nenorocitilor de aceasta teapa ........un cutremur placut!
-
MeSSy`
- Suspect de spam
Fake sau nu cam se rup aia bine pe Salam

. Mi'a placut fraza asta
Eu unul le urez tuturor nenorocitilor de aceasta teapa ........un cutremur placut!
-
aiurEah
- Suspect de spam
ntamplator cunosc dansul. Este vorba despre un dans tematic din Grecia, exprima lupta de eliberare a poporului grec de sub dominatia otomana. Uitti-va si la asa zisa orchestra si la ritmul batailor din palme ale celor de pe margine. Ati mai vazut cocalari stand in genunchi la manele? In cultura greaca,la nunta, primul dans este deschis de preot. Acolo nu exista preoti fara echipament, chiar si in restaurant. La noi cultura e lipsa, iar cocalarii se ocupa cu fake. Eu unul le urez tuturor nenorocitilor de aceasta teapa ........un cutremur placut!
-- Sun Feb 28, 2010 22:02 --
[youtube]2EvOMkEqKCg&feature=fvw[/youtube]