funny movies
Moderator: Moderators
Re: funny movies
[youtube]fAI1_1xGq1I&feature=related[/youtube]
scuze daca a mai fost postat
scuze daca a mai fost postat
rhaoul wrote: Aici esti pe forumul serverului cs.evosys.ro cel mai tare server din lume si din cosmos.Connect cs.evosys.ro si viata ta se va schimba,o sa ai noroc in dragoste si o sa ai mari castiguri materiale.Suntem perfecti,niciodata nu avem codati si nimeni nu injura.In timp ce tu joci la birou, cs.evosys.ro va lucra la cubuletele tale iar tu vei avea un abdomen model si brate sculptate fara sa depui niciun efort.

fssss!
- (sica)
- Retired - CS Staff Leaders
Poate ca unii dintre voi nu stiu, dar Kraven a participat la concursul acela de skandenberg cu campionul mondial Oncescu.Partea amuzanta in acest clip se poate gasii , in usurinta cu care Oncescu ii ducea pe toti acei oameni.
Intr-adevar nu e un clip amuzant ca celelalte.

multumesc (sica)...l-am postat nu pentru a ma lauda ca am participat,ci pentru aceia care sunt pasionati (putinii) de acest sport; la fel cum ai spus si tu si cum am simtit si eu pe pielea mea Oncescu "s-a jucat" cu bratele nostre..facand acest lucru intr-un cadru organizat la care spectatorii au participat pentru amuzament in AFI PALACE. 

Omu o fi crezut k e mobil
)

Off topic
http://www.youtube.com/watch?v=191cPadaxCk Ligrul este rezultatul unei împerecheri între o tigroaică şi un leu.Cartea Recordurilor l-a proclamat cea mai mare felină din lume: are 410 kg, 3.6 metri lungime şi consumă 11kg de carne de zi.
Propun sa'i dam un helper sa nu mai intre codatii

Propun sa'i dam un helper sa nu mai intre codatii

stiu ca fac offtopic
.............dar vreau sa il felicit pe kraven ca a avut curajul sa stea fata in fata cu oncescu
si intre ei sa fie o masa de skanderberg.... bv kraven si antreneazate poate te vedem si pe tine cu 300 in fata 

Am ras de la inceput si pana la sfarsitul filmuletului. Penibil rau de tot

- Doppelwhipper
- CS Staff Leaders
Ala face ca avatarul lui luc14n
Get a wife!