Ninja defuse
Moderator: Moderators
Ninja defuse
astazi ne-am adunat baietii de pe evosys la un mix , unde am reusit o faza foarte frumoasa zic eu:) am sa pun demo dureaza doar 1 minut dar merita vazut va asigur:D http://rapidshare.com/files/346460597/t ... a.dem.html cei care joaca de pe steam no sa-l poata vedea din pacate doar cei NonSteam , astept pareri:)
Re: Ninja defuse
N-o sa uit niciodata faza aia. M-am uitat la demo si nu am mai putut de ras 

EvoSys Addicted
"voi X1 eu singur X2""voi X1 eu singur X2""voi X1 eu singur X2""voi X1 eu singur X2""voi X1 eu singur X2"
Numai asta zicea tynutu de cand a inceput meciul. Primele 2 runde parca, T au venit X1, tynutu foarte trist
In runda 3... T s-au dus in X2 si i s-a indeplinit dorinta facand o cascadorie foarte tare frate
Bravo, la mai multe!
Numai asta zicea tynutu de cand a inceput meciul. Primele 2 runde parca, T au venit X1, tynutu foarte trist

In runda 3... T s-au dus in X2 si i s-a indeplinit dorinta facand o cascadorie foarte tare frate

Gj , cum ai tras cu ochiu cand se urcau unu peste altu si nu te`o vazut
.. Eu m`am uitat de pe steam si o mers

hehe, acuma mi-am dat seama merge si de pe steam daca te uiti cu playdemo nu nu viewdemo , pentru cei care nu stiu sa urmareasca un demo , copiati demoul in foldarul cstrike intrati in joc , in consola si scrieti playdemo numeledemului.dem si dati enter :> > N-am sa uit niciodata faza asta pentru ca n-am mai reusit-o e pentru prima data cand o reusesc e ceva extraordinar:)
- Doppelwhipper
- CS Staff Leaders
prea tare
gg maestre.

tin sa multumesc pe aceasta cale in special lui mtF.Amin care a realizat filmuletul dar si protagonistilor care apar in acest filmulet , efortul lui mtF.Amin care si-a pierdut cateva ore sau minute din zi pentru a realiza acest filmulet
nice. GG 

Paradox lexical:
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.