lasa lasa, si vezi k te intreci cu gluma ... si sper k asta sa fie ultimu offtopicflorin. wrote:Pai ciuby , zilele astea cand iti dau berea aia sau berile , sa o iei si pe rusoaica ca va dau si cate o cafea
Pentru ban
Moderator: Moderators
- Ciubey
- Master of Spam
Re: Pentru ban
OFFTOPIC:
No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
* Beţia e nebunie cu voia.
- white.russian
- Retired - CS Staff Leaders
un aim
Crystyan
89.114.12.99
crys.dem - 1.4 Mb
doi aim
walle
89.123.21.170
walle.dem - 675.1 Kb
walle2.dem - 1.1 Mb
Crystyan
89.114.12.99
crys.dem - 1.4 Mb
doi aim
walle
89.123.21.170
walle.dem - 675.1 Kb
walle2.dem - 1.1 Mb
- white.russian
Te'ai uitat?
te rog eu uite'te
oricum imi pare rau ca nu am apucat in demo ce am vazut eu
demoul nu arata prea multe, poate fi si bulan
dar ce m'a facut sa fac demo au fost 3 hsuri si i se misca si tinta, era aim nesimtit
daca nu vreti sa;i dati ban..traba voastra

oricum imi pare rau ca nu am apucat in demo ce am vazut eu
demoul nu arata prea multe, poate fi si bulan
dar ce m'a facut sa fac demo au fost 3 hsuri si i se misca si tinta, era aim nesimtit
daca nu vreti sa;i dati ban..traba voastra

walle a fost banat , cat despre Crystyan e un jucator bun nua re aim , ana daca avea aim cand era sub pod si le-a dat cap la amandoi , cand l-a omorat pe primu trebuia sa-i sara tinta automat la al2lea
asa este la aim. Iti multumim ana pentru eforturile depuse mai ai putin de invatat despre codati:D
asa este la aim. Iti multumim ana pentru eforturile depuse mai ai putin de invatat despre codati:D
- white.russian
da am purtat o discutie si cu sica, in demoul ala nu se vede nimic m'am uitat si eu din nou la el si nu e nicio dovada
stiu cine e crystyan si nici eu nu prea ma asteptam dar din ce am vzut eu dinainte de demo mi s'a parut ca avea aim si am zis sa fac demo totusi
stiu cine e crystyan si nici eu nu prea ma asteptam dar din ce am vzut eu dinainte de demo mi s'a parut ca avea aim si am zis sa fac demo totusi
- white.russian
- Ciubey
- Master of Spam
bannedwhite.russian wrote:nick REGELE GLOANTELOR
IP: 89.123.18.64
regele2.dem - 896.6 Kb
regele.dem - 3.0 Mb
No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
- white.russian
- white.russian
- white.russian
Gan3Celu banat.