intrebare bind

Când, unde, cum, de ce ...

Moderator: Moderators

Forum rules
- Regulament forum
Post Reply
User avatar
basalisk07
CS Team
Posts: 121
Joined: 14 Aug 2009, 21:51
Location: Rm Valcea

intrebare bind

Post by basalisk07 » 01 Feb 2010, 19:47

cum fac ca atunci cand apas pe un buton (de exemplu mouse5) sa imi bage fps_modem 20 , cat timp il tin apasat sa fie tot fps_modem 20 , iar cand ii dau drumu sa bage fps_modem 100?
User avatar
Ciubey
Master of Spam
Posts: 763
Joined: 25 Nov 2007, 23:28
Location: Fierbinti / Bucuresti (1 din 2) :D

Re: intrebare bind

Post by Ciubey » 01 Feb 2010, 19:52

alias "+fpsmodem" "fps_modem 20"
alias "-fpsmodem" "fps_modem 100"
bind "mouse5" "+fpsmodem"

No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough

Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...

OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
* Beţia e nebunie cu voia.
User avatar
basalisk07
CS Team
Posts: 121
Joined: 14 Aug 2009, 21:51
Location: Rm Valcea

Re: intrebare bind

Post by basalisk07 » 01 Feb 2010, 22:29

ty :D
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: intrebare bind

Post by DEViANT » 02 Feb 2010, 12:50

ciubey - 666 posts :twisted:
EvoSys Addicted
User avatar
Ciubey
Master of Spam
Posts: 763
Joined: 25 Nov 2007, 23:28
Location: Fierbinti / Bucuresti (1 din 2) :D

Re: intrebare bind

Post by Ciubey » 02 Feb 2010, 17:35

Dj^YoNu7z` wrote:ciubey - 666 posts :twisted:
Nu degeaba mi se spune devil :X ..
My name is Devil ! Damned_Devil ! :))


Psss 667 :P

P.S. Am observat de dimineatza ... da neah asteptam sa observe si altcineva :P

No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough

Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...

OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
* Beţia e nebunie cu voia.
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: Intrebare bind

Post by DEViANT » 05 Feb 2010, 20:19

Am si eu o nelamurire. Cifrele "0" si "9" imi sunt bindate pe "say /myinfo" respectiv "admin_spec", si nu pot sa votez harta a 9-a sau "exit" la vreun vot. Imi spune cineva cum pot sa le fac pe amandoua deodata ? Merci !
EvoSys Addicted
User avatar
Ciubey
Master of Spam
Posts: 763
Joined: 25 Nov 2007, 23:28
Location: Fierbinti / Bucuresti (1 din 2) :D

Re: Intrebare bind

Post by Ciubey » 05 Feb 2010, 20:51

Dj^YoNu7z` wrote:Am si eu o nelamurire. Cifrele "0" si "9" imi sunt bindate pe "say /myinfo" respectiv "admin_spec", si nu pot sa votez harta a 9-a sau "exit" la vreun vot. Imi spune cineva cum pot sa le fac pe amandoua deodata ? Merci !
ai putea incerca asa:

bind 0 "slot10; say /myinfo"
bind 9 "slot9; messagemode admin_spec"

ar fi o varianta ... si o sa vin cu alta varianta mai incolo akum tr sa ma duc la meci :P

No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough

Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...

OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
* Beţia e nebunie cu voia.
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: intrebare bind

Post by DEViANT » 05 Feb 2010, 21:42

Ahaaaa...

Eu am incercat sa fac asa :

bind 0 "slot10"; "say /myinfo"
bind 9 "slot9"; "messagemode admin_spec"

Acum stiu de ce nu mergea :)) Mersi !

Apropo, in CFG-ul ala al tau ai pus niste modele de la ESL. Am instalat o noua versiune de cs, si nu apar tricourile acelea decat pe cele 2 grupe de soldati (gign si leet). Sa sterg celelalte foldere cu soldati, sau sunt si pentru aia tricouri ?
EvoSys Addicted
User avatar
MeSSy`
Suspect de spam
Posts: 316
Joined: 28 Dec 2008, 16:47

Re: intrebare bind

Post by MeSSy` » 05 Feb 2010, 21:56

Incearca asta

Code: Select all

cl_minmodels "1"
Image

Image
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: intrebare bind

Post by DEViANT » 06 Feb 2010, 00:58

MeSSy` wrote:Incearca asta

Code: Select all

cl_minmodels "1"
Thx MeSSy :)
EvoSys Addicted
Post Reply