Ce are?
Moderator: Moderators
Ce are?
Am si eu o nelamurire , pe orice mapa la orice arma mi se incarca arama de una singura fara sa ii dau eu nimic..ce are?(mentionez ca are incarcatorul full).
- Doppelwhipper
- CS Staff Leaders
Re: Ce are?
Chestia asta se intampla cand dai switch la arma? Adica cand faci schimb intre ele? Daca e asa arunc-o si ia-o sus dinnou. Daca face tot timpul s-ar putea sa fie ceva din config.
se intampla mai mereu nu doar cand fac swich
si mie mi se intampla acelasi lucru...... si mai e o chestie:knd intru in cs ma conectez si apoi apas pe click stanga sa trag nu merge. trebuie sa apas de 2 ori.
- Ciubey
- Master of Spam
inseamna ca ai vrun alias pe mouse1 .. si prima data tr sa il activezi si de aceea nu atacaluc14n wrote:knd intru in cs ma conectez si apoi apas pe click stanga sa trag nu merge. trebuie sa apas de 2 ori.
No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
* Beţia e nebunie cu voia.
- Ciubey
- Master of Spam
dami un pm cu ce ai in cfg si te ajut ..luc14n wrote:detali detali)
cum il dezactivez?
No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)