Moderator: Moderators
HadEs wrote:PwN - EsMT 6-24 gg echipele calificate oN.fire si EsMT locu 1.oN.fire 2.EsMT 3.PwN 4.OTT
Te contrazic.Concursul a fost doar pentru distractia celor de pe evosys.Nu ati vrut sa mariti "comunitatea",ba din contra,ati luat foc atunci cand Horias a invitat un prieten in concurs.Aproape toti din acest concurs si nu numai, au fost adusi pe Evosys la invitatia unui prieten(vezi topicul "why do you play here").Messy wrote:Concursul s'a organizt doar pt playerii de pe evosys cu scopul de a ne mari comunitatea]
Sa inteleg ca scopul era sa aducem cat mai multi jucatori de pe forum si sa le amintim sa mai joace si pe server?Erau multi care nu mai jucau pe server, dar pe forum erau foarte activi.Prin realizarea concursului dorim sa atragem cat mai multi jucatori pe server
Uite si demoul: PwN - EsMT 6-24HadEs wrote:PwN - EsMT 6-24
No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
Nu eu, ci messy, toate demourile sunt la el ...invizibil wrote: Edit: Ciubey, pune intr-un post toate demourile de pana acum. E mult mai usor pentru cititori decat sa-l bata la cap pe messy sau pe tine pe YM.
No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...