Probleme cu Windows 7

Probleme? Aici le gasiţi soluţiile!

Moderator: Moderators

Locked
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Probleme cu Windows 7

Post by DEViANT » 23 Jan 2010, 16:22

Hmm... am si eu o intrebare. E a doua oara cand imi bag Windows 7, si a doua oara cand am eroarea asta. La inceput credeam ca nu am instalat ceva si de aceea mi se intampla, dar a aparut din nou.

Sa incep : de exemplu daca vreau sa tastez unul dintre semnele ^,`,' sau " trebuie sa mai apas o litera sau sa apas Space dupa ce le tastez, ca altfel nu apar.

Inca o chestie : daca de exemplu in cs deschid consola si incerc sa scriu o comanda de admin (admin_ban Dj^YoNu7z` 0 "erori in windows 7") trebuie sa apas de 2 ore "a" ca altfel imi iese din consola, sau scrie doar (dmin_ban ...).

Va rog frumos, ajutati-ma !
Multumesc !

Windows Se7eN !!! #-yahoo

OFFTOPIC:
Am mai postat pe ceva forumuri, ca doar doar cineva se va gasi sa ma ajute si pe mine...
EvoSys Addicted
User avatar
Dj Armani
Junior
Posts: 136
Joined: 07 Oct 2009, 20:51

Re: Probleme cu Windows 7

Post by Dj Armani » 23 Jan 2010, 22:01

Depinde ce componetene ai in pc poate nu duce compu atat nai rami destui sau palca video prea slaba inceraca alt windos
S.P.I.R 4 ever
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: Probleme cu Windows 7

Post by DEViANT » 23 Jan 2010, 22:17

Am rezolvat.

P.S. : garantez ca nu e din cauza componentelor PC-ului ;)
EvoSys Addicted
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Probleme cu Windows 7

Post by vim » 23 Jan 2010, 23:07

Daca tot ai rezolvat, posteaza solutia, sa stie si altul care se poate lovi de aceeasi problema in ce anume trebuie sa dea cu ciocanul mai puternic.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: Probleme cu Windows 7

Post by DEViANT » 24 Jan 2010, 00:45

Ok.

Intrati la "Start" -> "Control Panel" -> "Clock, Language, and Region" -> "Change keyboards or other input methods" -> "Change keyboards..." -> si apoi incercati sa aveti ceva in genul : " http://tinypic.com/r/2ijj6o6/6 " . Multa bafta, si sper sa fie de folos. LA SFARSIT NEAPARAT TREBUIE RESTART
P.S. : am incercat sa pun imaginea Thumbnail, dar nu mergea.

Apropo vim.
Topicul asta nu isi are rostul la aceasta categorie, parerea mea. L-ai putea te rog muta ? Multumesc !
Moderator message:
vim is busy right now. Can opyum take a message? :)
EvoSys Addicted
Locked