Jucam pe dust2.Nus ce am facut pe akol si mi so schimbat numele in cs.evosys.ro , am dat niste headuri si dupaia am laut ban pe motiv aim fara demo fara nik.Nus de la cine
Kicked by Console: "Banned!"
Kicked :"Banned!
Nus ce sa zic..... oricum frumos don partea celui ce a dat.
Daca o facut demo acel admin sa-l puna aici sa-l vedem toti. Sa vedem daca am aim
Dupaia ma-m reconectat pe srv si am primit kick.
reclamatie!
Moderator: Moderators
Re: reclamatie!
Geronimo
Nick: cs.evosys.ro
IP: 89.123.11.125
Data @ ora: 19-01-2010 @ 16:50:35
Motiv: aim
Durata: permanent
Admin: via remote admin (comanda executata prin Interfata web)
Am propus lui vim sa arate si cine executa prin interfata dar era cu paharelul de tuica
Asteptam un eventual demo..
Nick: cs.evosys.ro
IP: 89.123.11.125
Data @ ora: 19-01-2010 @ 16:50:35
Motiv: aim
Durata: permanent
Admin: via remote admin (comanda executata prin Interfata web)
Am propus lui vim sa arate si cine executa prin interfata dar era cu paharelul de tuica

Asteptam un eventual demo..
Paradox lexical:
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
Eu te-am banat.
Motivul:
1.aveai nick cs.evosys.ro
2.aveai ip dinamic
3.ai facut 3 fraguri la fel in mod consecutiv: trageai la jumatate de cutie distanta de inamic pe foc automat si tinta ta se ducea frumos pe capul lor (chestia asta s-a desfasurat in maxim 30 de secunde ale rundei- si au avut loc in X2/B de pe harta de_dust2).
Am luat toate aceste lucruri in considerare si am crezut ca e alt copilas cu coduri care navigheaza cu coduri prin server.
Demo, n-am facut, drept urmare n-am nici o dovada solida, astfel incat imi cer scuze ban.
Insa, pe viitor ar fi de preferat sa joci cu numele tau, pt a fi scutit de astfel de neplaceri.
Motivul:
2.aveai ip dinamic
3.ai facut 3 fraguri la fel in mod consecutiv: trageai la jumatate de cutie distanta de inamic pe foc automat si tinta ta se ducea frumos pe capul lor (chestia asta s-a desfasurat in maxim 30 de secunde ale rundei- si au avut loc in X2/B de pe harta de_dust2).
Am luat toate aceste lucruri in considerare si am crezut ca e alt copilas cu coduri care navigheaza cu coduri prin server.
Demo, n-am facut, drept urmare n-am nici o dovada solida, astfel incat imi cer scuze ban.
Insa, pe viitor ar fi de preferat sa joci cu numele tau, pt a fi scutit de astfel de neplaceri.
Nick-ul se schimba automat cand se face reclama. vezi update-ul din 26/Dec/2009Charliee wrote:Eu te-am banat.
Motivul:
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
nui nik:) , chestia nasoala ii ca am mai primitsi kick:)... asta este
Last edited by Doppelwhipper on 21 Jan 2010, 21:02, edited 1 time in total.
Reason: Kick-ul a fost de la mine. Te-ai agitat mult prea mult si m-a deranjat.
Reason: Kick-ul a fost de la mine. Te-ai agitat mult prea mult si m-a deranjat.