Deci să înţeleg că nu facem bine că nu dăm acces pe comenzi tuturor. Ţin să mai completez aici, noi nu suntem alte servere. Şi nu dăm acces tuturor pentru că ştim unde se ajunge. Adminul intră, îşi face treaba şi gata.
Ca să obţii acces aici trebuie să demonstrezi că meriţi.
Grupuri noi pentru jucatorii fideli.
Moderator: Moderators
- Doppelwhipper
- CS Staff Leaders
Re: Grupuri noi pentru jucatorii fideli.
puka wrote:yonutz in zilele noastre timpul costa bani si daca tot iti pierzi 5 ore pe zi timp de 1 luna...
Pe alte servere se dau admine in prostie nu comenzi de gag sau slap,dar asta nu inseamna ca nu mai joc pe evo.Imi place mult comunitatea si ma inteleg bine cu toti.
Imi place cum ai zis-o p-aia ("...in zilele noastre timpul costa bani..."), dar totusi sa gandim si noi putin logic, ca doar suntem singurele fiinte cu ratiune ! Pe serverele fantoma (alea .idle.ro sau tot felul de prostii) se dau asa ca sa atraga jucatorii care doresc neaparat admin. Totusi, evosys e diferit (in caz ca nu ati observat). Nu ma bag la datul de admine ca nu sunt suficient de "mare" (ca admin ma refer) ca sa am si eu un cuvant de zis.
Daca mai aveti cumva propuneri prostesti incercati sa le tineti pentru voi

Bafta!
L.E. : haideti la un cs ca nu avem cu cine juca

EvoSys Addicted
-
- Suspect de spam
Re: Grupuri noi pentru jucatorii fideli.
Nu avem cu cine juca?:))Dj^YoNu7z` wrote: L.E. : haideti la un cs ca nu avem cu cine juca
Serveru e full si tu zici ca nu avem cu cine juca

Press any key to continue