Problema cu butonul New Topic

Probleme? Aici le gasiţi soluţiile!

Moderator: Moderators

Locked
User avatar
Donatello
Incepator
Posts: 68
Joined: 27 Nov 2009, 20:43
Location: Bucuresti
Contact:

Problema cu butonul New Topic

Post by Donatello » 12 Jan 2010, 11:52

Deci am facut si eu un forum, am instalat script phpbb3....si nu imi apare butonul NEW TOPIC !
De la ce poate fii?
Help plsss !
Image
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Problema cu butonul New Topic

Post by vim » 12 Jan 2010, 15:04

Nu ai dat permisiunile bine pe grupul respectiv. Citeste phpbb3 Permissions KB

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
stefan
Nou Venit
Posts: 6
Joined: 11 Jan 2010, 21:33

Re: Problema cu butonul New Topic

Post by stefan » 13 Jan 2010, 11:02

ce limba folosesty pe forum ? En sau Ro ?
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

Re: Problema cu butonul New Topic

Post by luc14n » 13 Jan 2010, 13:45

stefan wrote:ce limba folosesty pe forum ? En sau Ro ?
pai daca ai citi mai sus ai vedea ca baietii scriu in romana :)
User avatar
Donatello
Incepator
Posts: 68
Joined: 27 Nov 2009, 20:43
Location: Bucuresti
Contact:

Re: Problema cu butonul New Topic

Post by Donatello » 13 Jan 2010, 14:09

Am Rezolvat !

T.C PLS !

MS
Image
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Problema cu butonul New Topic

Post by vim » 13 Jan 2010, 14:23

Donatello wrote:Am Rezolvat !

T.C PLS !

MS
In aceasta sectiune, un topic poate fi inchis si de persoana care a pornit respectivul topic.
Citeste [Probleme de natură tehnică] Tag-ul [Rezolvat]

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
stefan
Nou Venit
Posts: 6
Joined: 11 Jan 2010, 21:33

Re: Problema cu butonul New Topic

Post by stefan » 13 Jan 2010, 17:27

Cate odata mai sunt si probleme la temele de pe net nu am folderele ro cu butoane au numa En si nu apare butoanele :)
Locked