[Respins] Say "/resetscore"

Raportaţi orice bug găsit pe server-ul cs.evosys.ro

Moderator: Moderators

Forum rules
Sunteţi rugaţi să oferiţi cât mai multe amănunte referitoare la problema găsită.
Locked
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

[Respins] Say "/resetscore"

Post by DEViANT » 02 Jan 2010, 19:05

Stiu ca atunci cand dai resetscore pe hartile "de_" si "cs_" iti reseteaza banii la 800$ (cateodata doar) . Azi inainte sa dau "/resetscore" m-am uitat atent, si am vazut ca am 45$. Dupa ce am dat reset-ul aveam 800$. E cumva un bug? Pana acum nu mi s-a mai intamplat niciodata... Scuzati daca gresesc.
EvoSys Addicted
EyeBot
Tech bot
Posts: 13
Joined: 05 Dec 2008, 15:36
Location: EvoSys HQ
Contact:

Re: [BUG] Say "/resetscore"

Post by EyeBot » 02 Jan 2010, 19:06

Aceasta reclamatie a fost inregistrata cu ID-ul: OA3ByyTThMcsIlCMGNt7e3jhvp

Esti rugat sa folosesti ID-ul unic sub care a fost inregistrata aceasta reclamatie, in orice referire ulterioara via email.
Dezvoltatorul aplicatiei a fost anuntat despre acest topic via email.

Multumim pentru contributie Dj^YoNu7z` !
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: [BUG] Say "/resetscore"

Post by vim » 02 Jan 2010, 19:51

  1. Scorul se poate reseta doar cand jucatorul este mort.
  2. La fiecare resetare a scorului, banii sunt intotdeauna 800.
  3. Tipul hartii (de_ , cs_, fy_, etc) nu are nici un fel de relevanta.
  4. Comenzile disponibile pentru resetarea scorului:
    1. say /resetscore
    2. say /reset
    3. say /retry

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: [BUG] Say "/resetscore"

Post by DEViANT » 02 Jan 2010, 22:38

Ok, dar nu stiam ca si cand ai mai putin de 800$ iti da 800$ dupa reset. Multumesc !
EvoSys Addicted
Locked