,,Amintiri din copilarie"

Discutaţi cu membrii comunitaţii despre orice subiect, în limitele decenţei.

Moderator: Moderators

Post Reply
*horiAS*
Vorbaret
Posts: 146
Joined: 31 Dec 2009, 11:11

,,Amintiri din copilarie"

Post by *horiAS* » 02 Jan 2010, 16:56

Deschid acest topic pentru a ne cunoaste mai bn,pentru a sti cum si cine eram si de ce nu sa radem putin . Aici vreau sa va povestit intamplari/amintiri pe care le aveti din copilarie.
O sa incep eu : Eram pe la varsta de 8 anisori :) ,eram la tara la bunici iar pe strada unde stateam eu se strangeu multi copii . Bucuria noastra cea mai mare era o ,,cucoana" de la bucuresti care avea o casut si o livada plina de pomi fructiferi.Bine intelse ca sera o ceata de copii sareau in acea curte pentru a lua ( fura :)) ) tot felul de fructe.
Ei si uite ca intr-o seara , Dumnezeu ma pedepsit :D . Eram pe gard si din spate o fata ma impins usor cu scopul de ma grabi sa sar mai repede , dar eu micut si pricajit :cry: m-am dezechilibrat si am cazut dar fara panalonii scurti care ramasesera intr-o simpca de la gard #-crazy . Si uite asa am ramas eu in chilotei ...mai erau si cu twety ( rusinea a fost imensa pe moment insa acum rad cu pofta cand imi aduca aminte) .
Treaba cea mai grea a fost cand ma strigat mamaie si am fost nevoit sa ma duc in chiloti acasa.

Astept si de la voi o mica povestioara/intamplare care a avut loc in copilaria voastra.

PS: sa nu spuneti ca nu ati furat nimic cand erati mici :oops:
User avatar
KazyLax
Nou Venit
Posts: 5
Joined: 01 Jan 2010, 16:59
Location: ConStanta

Re: ,,Amintiri din copilarie"

Post by KazyLax » 03 Jan 2010, 09:07

Imi aduc aminte si acum pe la 5-6 ani am urcat un deal la bunica,era vara cam in luna iulie,si am cazut de pe el m-am julit foarte rau la coate si genunchi,mai era sa-mi sparg si capul fiindca in fata era un gard dar am pus mana normal.
Si imi mai aduc aminte una pe la 4 ani ma dadeam in leagan si vroiam sa ma scarpin in cap am luat mana de pe alea de care ma tineam si am cazut fix in bot spargandu-mi nasu si gura si era din nou sa-mi sparg capul pentru ca era sa-mi vina leaganul in cap.Asta chiar e serioasa cred ca maia vea 3 cm si ma duceam cu ambulanta.
Image
Old Sigg
*horiAS*
Vorbaret
Posts: 146
Joined: 31 Dec 2009, 11:11

Re: ,,Amintiri din copilarie"

Post by *horiAS* » 03 Jan 2010, 21:40

restul nu aveti nimic de povestit? ce trist :x :| :x
User avatar
hG.KID
Suspect de spam
Posts: 335
Joined: 11 Sep 2009, 21:40
Location: Trance World
Contact:

Re: ,,Amintiri din copilarie"

Post by hG.KID » 04 Jan 2010, 11:19

capra cu trei iezi :))

Tin minte cand aveam 5-6 anisori cand erama la gradinita si era ceva filme care se numeau fotofilm sau ceva de genu..... agh ca am uitat infine am vazut capra cu trei iezi si acuma mi-o amintesc perfect cand mamicuta pleaca de acasa sa ia bunatati pentru cei trei iezi, m-ai stiu foarte multe povestiri, cand imi spunea bunica mea, Dumnezeu sa o ierte, mergeam cu atata bucurie la ea sa imi spuna povestirii erau foarte multe dar cea m-ai frumoasa eu zic ca ii aceasta capra cu trei iezi, imi place sfarsitul cum moare lupul.

Frumos din partea lui horiAS sa ne aminteasca cat de frumos este copilaria, pacat timpul a trecut trebuie sa ne trezim la realitate nu mai este ce a fost.
Image
Post Reply