Cel mai Bun sa Castige !
Moderator: Moderators
Re: Cel mai Bun sa Castige !
ma bag si eu la orice , si sa ne strangem sa vedem cati suntem si se vor face un anumit nume de grupe , ma voi ocupa eu de tinerea evidenta ,
PS: sica dai un beeepp cand ai chef :*
PS: sica dai un beeepp cand ai chef :*
FIE VORBA INTRE NOI / MAI BINE TE-NTORCI LA OI
BECALI PLEACA DIN GHENCEA
VINDE STEAUA SI PLEACA CIOBANE
- (sica)
- Retired - CS Staff Leaders
Dragii mei, eu de astazi plec iar la facultate, imi pare rau dar nu mai am timp deloc, am foarte mult de munca, voi mai aparea doar pe evosys ca tare mi-e dor de un cs calumea .Dar asta nu va impiedica pe voi sa jucati
.Oricum eu duc si fifa pe stick, si mai dam asa cate un meci printre proiecte si examene 

Deci .. ia sa va aud care joaca si ce fifa vrea sa joace .. sa ne organizm si noi
Va rog sa postati in acest fel :
Joci : Da
Ce Fifa : 2007 ...
eu as zice sa ne invartim intre 07 si 08 ..
BFT !

Va rog sa postati in acest fel :
Joci : Da
Ce Fifa : 2007 ...
eu as zice sa ne invartim intre 07 si 08 ..
BFT !

-
- Suspect de spam
da joc si da 2007
PS: care are chef de fifa spanu_ciomu_1991

PS: care are chef de fifa spanu_ciomu_1991

- Ciubey
- Master of Spam
Da jok .. hai k iau si eu 07 si Forta fie cu mine !! 

No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
* Beţia e nebunie cu voia.
* Beţia e nebunie cu voia.
man jucam da fara buguri.. .daca nu stiti ce sunt alea intrati pe siteuri si vedeti acolo care sunt
Va dau eu un exemplu: Suturile de la paorta la paorta pe jos tarae sunt <<BUGURI>> nu mai stiu exact cum se dau ...ca nu am mai jucat de mult,insa intrati pe siteuri de fifa si veti vedea ca nu sunt permise in campionate.
Va dau eu un exemplu: Suturile de la paorta la paorta pe jos tarae sunt <<BUGURI>> nu mai stiu exact cum se dau ...ca nu am mai jucat de mult,insa intrati pe siteuri de fifa si veti vedea ca nu sunt permise in campionate.
Da asa ar fi frumos , sumy e "codat" la faza asta
) el joaca cu bug'urile astea
.M'ash baga si eo dar sa fie niste reguli stricte:D

Se joaca fara suturi cum a zis horias adica A+D ... INTERZIS !
In rest eu zic k orice este permis .. ar mai fi sutul din corner direct pe poarta dar ala se da cu efect .. deci e voie ..
Dam drumu la joc ?

In rest eu zic k orice este permis .. ar mai fi sutul din corner direct pe poarta dar ala se da cu efect .. deci e voie ..
Dam drumu la joc ?

da jok
fifa 07
fifa 07
Deci sau facut Grupele :
Grupa I : Funky , *horiAS* , sumy , MeSSy !
Grupa II : GOkU , Unique , Ciubey , swamy !
Daca aveti id`urile celorlalti din grupa cu voi bn .. daca nu postati pe forum sau faceti rost !
Reguli :
1. La sfarsitul meciului fiecare jucator este rugat sa faca SS la scor , pozele vor fi postate dupa aceea pe forum !
2. Fara sut cu A+D !
3. Daca un jucator iese in timpul meciului este declarat invins .. dar pt asta trebuie adusa si o dovada .. adica un SS la mesajul cu connection lost si postati pe forum !
4. Fiecare meci castigat valoreaza 1 pct.
5. In grupe o sa se joace doar cate 1 meci .
6. In semifinale o sa se joace asa : Locul 1 din prima grupa cu locul 2 din a 2-a grupa , iar locul 1 din a 2-a grupa cu locul 2 din prima grupa , aici se vor juca cate 2 meciuri >Tur-Retur< .
7. Or sa fie 8 echipe .. fiecare jucator cate o echipa ! Echipele sunt : Mancheste Utd. - Liverpool - Chelsea - Real Madrid - Barcelona - Inter - Milan - Bayer !
Va rog frumos sa postati fiecare cu ce echipa joaca !
Eu iau Manchester !
Meciurile pot incepe din seara asta , campionatul se termina marti la ora 16:00 !
Bafta !
Grupa I : Funky , *horiAS* , sumy , MeSSy !
Grupa II : GOkU , Unique , Ciubey , swamy !
Daca aveti id`urile celorlalti din grupa cu voi bn .. daca nu postati pe forum sau faceti rost !
Reguli :
1. La sfarsitul meciului fiecare jucator este rugat sa faca SS la scor , pozele vor fi postate dupa aceea pe forum !
2. Fara sut cu A+D !
3. Daca un jucator iese in timpul meciului este declarat invins .. dar pt asta trebuie adusa si o dovada .. adica un SS la mesajul cu connection lost si postati pe forum !
4. Fiecare meci castigat valoreaza 1 pct.
5. In grupe o sa se joace doar cate 1 meci .
6. In semifinale o sa se joace asa : Locul 1 din prima grupa cu locul 2 din a 2-a grupa , iar locul 1 din a 2-a grupa cu locul 2 din prima grupa , aici se vor juca cate 2 meciuri >Tur-Retur< .
7. Or sa fie 8 echipe .. fiecare jucator cate o echipa ! Echipele sunt : Mancheste Utd. - Liverpool - Chelsea - Real Madrid - Barcelona - Inter - Milan - Bayer !
Va rog frumos sa postati fiecare cu ce echipa joaca !
Eu iau Manchester !
Meciurile pot incepe din seara asta , campionatul se termina marti la ora 16:00 !
Bafta !
Last edited by Funky on 03 Jan 2010, 23:06, edited 2 times in total.
io jok cu barcelona