Sorry vim...respectele mele !
Moderator: Moderators
Aici nu era vb despre tine si skill-ul tau incredibil, ci de skill-u lu vim, asa k nu te mai lauda si hai sa iti dau un hsGohaN wrote:Eu chiar am aim dar nu ma puteti prinde deaorece l`am bagat in degetele . Muhahaha
No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
ddorinc wrote:eu propun detronarea lui vim si sa-i dam accesul lui donatello, este meritul lui ca l-a prins. hai sa facem un topic in care sa votam noi cei care nu-l mai vrem pe vim.
Nu ma supar da ce am zis gresit doar ca am ras? Infine acuma sar toti pe mineDj^YoNu7z` wrote:@ Donnatello no problemo, nu se supara nimeni . ai gresit, asta e.
OFFTOPIC :
@ hG.KID MeSSy are perfecta dreptate
@ Messy +1 =))
P.S. : sper ca nu se supara nimeni, mai ales KID
Tot respectul nu doar pentru K-Gula pentru toti cei care joaca Counter-Strike, uni oameni joaca pentru placere nu doar sa fie cel m-ai buni exemplu:K-Gula, sper sa fi pe server cand sunt cei din staff leader....adik toti joaca bine care face parte din staff, si m-ai sunt si altii......angel wrote:drept sa zic, la inceput toti mi se pareau codati)
de acord cu sica,nu trebuie sa sariti pe el,omul cred ca era la limita nervilor,cu atat mai putin sa se mai uite si cine e owner,sau in staf.![]()
despre cei care joaca cu adevarat cs am vb si cu sica mult timp pe mess. mai ales in privinta lui kgula.
draga prietene,oricat s-ar parea de fantastic ,unii chiar dau foarte bine,juri ca au cod. cred ca si acum daca il vad pe kgula ma mananca degetele sa scriu in consola "record kgula"![]()
nu fac altceva decat sa admir un jucator care joaca foarte bine,nu fac altceva decat sa ma minunez de felul in care trage,nu fac altceva decat sa scot niste sunete de admiratie privind intuitia asupra locului unde sunt inamicii.
si ca el,iti garantez ca o sa mai vezi pe serverul asta