Tinta la awp
Moderator: Moderators
Tinta la awp
azi dimineata am incercat sa intru sa joc un cs, si nu imi aparea punctul acela mic si rosu din milocul tintel de la awp.. stie careva cum pot rezolva problema? multumesc
EvoSys Addicted
Re: Tinta la awp
Ar trebuii sa rezolve problema.
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
- Ciubey
- Master of Spam
Probabil e de la niste setari (iar nu umblii cu cfg-ul meu...)
Baga urmatoarele setari in userconfig, si ai grija sa fie pe ultimele 2 linii .
P.S. Sper k s-a rezolvat !!!
Baga urmatoarele setari in userconfig, si ai grija sa fie pe ultimele 2 linii .
Si nu mai lua cfg-uri tampite cu diferite setari facute de copii de 2 ani care habar nu au ce face respectiva setare ...crosshair 1
gl_flipmatrix 0
P.S. Sper k s-a rezolvat !!!
No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
* Beţia e nebunie cu voia.
ce sa iau ma ?
e cfg-ul facut de tine.. ala personalizat 
L.E. : merge
merci

L.E. : merge

EvoSys Addicted
nu este voie sa joci cu "awp crosshair" din cate stiu eu 

- Ciubey
- Master of Spam
nu era vb de "awp crosshair" mdl-ul ci de punctul de la scope (puntul din centru care iti apare cand dai zoom )
No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)