Locul 1 - ViberR
Locul 2 - Shadow
Locul 3 - Cta*kuy sau ceva de genu

Pacat ca luni imi duc Pc-u la reparat, n-am sa apuc niciun locGOkU wrote: Locul 3 - Cta*kuy sau ceva de genu
rhaoul wrote: Aici esti pe forumul serverului cs.evosys.ro cel mai tare server din lume si din cosmos.Connect cs.evosys.ro si viata ta se va schimba,o sa ai noroc in dragoste si o sa ai mari castiguri materiale.Suntem perfecti,niciodata nu avem codati si nimeni nu injura.In timp ce tu joci la birou, cs.evosys.ro va lucra la cubuletele tale iar tu vei avea un abdomen model si brate sculptate fara sa depui niciun efort.
de ce ei 3?GOkU wrote:bafta tuturor concurentilor
Locul 1 - ViberR
Locul 2 - Shadow
si eu tot pe 1q bala il vad pe primu lochG.KID wrote:Locu 1 Viber?
Vreau sa vad si pe asta,nu zic ca nu joaca bine da eu zic ca 1 q Bala va lua locu 1
rhaoul wrote: Aici esti pe forumul serverului cs.evosys.ro cel mai tare server din lume si din cosmos.Connect cs.evosys.ro si viata ta se va schimba,o sa ai noroc in dragoste si o sa ai mari castiguri materiale.Suntem perfecti,niciodata nu avem codati si nimeni nu injura.In timp ce tu joci la birou, cs.evosys.ro va lucra la cubuletele tale iar tu vei avea un abdomen model si brate sculptate fara sa depui niciun efort.
Locul 1-P3achGOkU wrote:bafta tuturor concurentilor
Locul 1 - ViberR
Locul 2 - Shadow
Locul 1- Ciubey
Locul 2- LittleMe
Locul 3- Sunt mai bun ca ->
No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
Locyk 2-tyNutu nu iti inchizi gura la adresa mea,totusi ai facutotynutu wrote:e ultima zi si cred ca clasamentul la final o sa arate cam asa
Locul 1-P3ach ->> joaca intens nu-l mai depaseste nimeni
Locul 2-tyNutu despre mine nu zic nimic
Locul 3-hG.KID ->> joaca si el intens dar degeaba