Inregistrare video, webcam si voce.

Ai de arătat un link, un program sau orice altceva care ar putea fi de ajutor şi altora ?
Share with us !

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Inregistrare video, webcam si voce.

Post by vim » 27 Nov 2009, 00:44

Multa vreme, pentru a face un tutorial sau o prezentare video, era musai sa cauti, downloadezi si sa instalezi un program. Se mai intampla sa gasesti programe care o data instalate, iti mai "aruncau" in calculator si tot felul de gagici despuiate, iar dupa aceea trebuia sa explici prietenei cine e bruneta ce sta cracanata pe taskbar si care iti face bezele.

Cum trend-ul ultimilor ani este ca toate aplicatile care inainte erau disponibile numai pe desktop, sa fie mutate pe web, iata ca de ceva vreme a venit randul si acestor programe pentru inregistrarea activitatii.

http://www.screentoaster.com este un serviciu gratuit pentru inregistrarea desktop-ului.

Nu trebuie sa instalezi nimic, nici macar nu trebuie sa te inregistrezi la ei pe site si iti ofera posibilitatea sa inregistrezi desktop-ul, imagini de pe webcam cat si vocea in timp ce butonezi (musai trebuie microfon), toate in acelasi timp, daca iti place Ménage à trois .

Dupa ce ai terminat de inregistrat, poti sa incarci filmul pe site-ul screentoaster, pe youtube pentru a il tine pentru posteritate sau daca nu ti-a placut ce freza aveai in film, poti sa il downloadezi si sa nu il arati nimanui.

Fiti gata, atentie, se filmeaza !

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: Inregistrare video, webcam si voce.

Post by DEViANT » 27 Nov 2009, 20:03

wow .. mersi vim, aveam nevoie sa stiu cum fac aia tutorialele de pe youtube , mai ales ca voiam sa fac si io ceva tutorial si nu stiam ce sa folosesc :)
EvoSys Addicted
Post Reply