gag
Moderator: Moderators
gag
hai mah,stiu ca nu sunt eu jucator model ca am si eu iesiri si una alta,da da'o naibii de treaba,sa fiu sanctionat doar daca mai incalc regulile,nu ca asa i se scoala la gmrrrr.as vrea o lamurire pentru ce am primit aici gag
[ADMIN] Command gMrrr used command admin_gag aiurEah [5. Minutes ( say / say_team )]
*DEAD* hG.KID : stai sa zic si eu cv
* Pentru a reclama un codat unui admin: say_team @ mesaj
-> Message from Admin GOkU : ce e prea mult strica
DelinQuent (RADIO): Fire in the hole!
Unique 'skill killed DelinQuent with m4a1
*DEAD* hG.KID : No one Can Stop me try again SLAP ME!
-> Message from Admin gMrrr : vine un ban dupa tine daca mai scrii aberatiile alea
PTB: Round ended, checking teams.
Espada^6 : opriti chatul si atunci nu sunt probleme
[ADMIN] Command gMrrr used command admin_gag Espada^6 [5. Minutes ( say / say_team )]
am dat reconect,ca nu am primit gag pe merit,si dupa iau ban,pentru retry dupa gag'ul pe care nu l'am primit pe merit...eu stiu regulile,da aparent el nu
[ADMIN] Command gMrrr used command admin_gag aiurEah [5. Minutes ( say / say_team )]
*DEAD* hG.KID : stai sa zic si eu cv
* Pentru a reclama un codat unui admin: say_team @ mesaj
-> Message from Admin GOkU : ce e prea mult strica
DelinQuent (RADIO): Fire in the hole!
Unique 'skill killed DelinQuent with m4a1
*DEAD* hG.KID : No one Can Stop me try again SLAP ME!
-> Message from Admin gMrrr : vine un ban dupa tine daca mai scrii aberatiile alea
PTB: Round ended, checking teams.
Espada^6 : opriti chatul si atunci nu sunt probleme
[ADMIN] Command gMrrr used command admin_gag Espada^6 [5. Minutes ( say / say_team )]
am dat reconect,ca nu am primit gag pe merit,si dupa iau ban,pentru retry dupa gag'ul pe care nu l'am primit pe merit...eu stiu regulile,da aparent el nu
Re: gag
Gag ai primit pt ca esti impertinent si comentezi mai tot timpul la deciziile luate de admin, indiferent cine este acel admin. Chestia cu aberatiile care vor duce la un ban sigur nu iti era adresata tie, ci lui "aiureah" pentru versurile pe care le tot scria pe server.
Am scris "bomba" cu admin_say si replica ta a fost ca sa il las ca mai era aproape 1 minut de joc. jucatorul care avea bomba era inca in baza in acel moment. Ti s-a spus sa iti vezi de treaba ta .La urmatoarele replici ale adminilor te trezesti tu sa dai sfaturi referitoare la o eventuala oprire a chatului. Nu cred ca merita toata lumea sa sufere din cauza unor indivizi care confunda acest joc cu messengerul, mirc-ul sau orice alt program. Prin urmare, ai primit gag. La reconectare ai primit ban 30 minute pentru ca asa e regulamentul nu pentru ca nu te-as simpatiza eu sau alt admin.
Incearca sa iti revizuiesti atitudinea si esti binevenit pe server, in caz contrar iti scurtam acest privilegiu.
Am scris "bomba" cu admin_say si replica ta a fost ca sa il las ca mai era aproape 1 minut de joc. jucatorul care avea bomba era inca in baza in acel moment. Ti s-a spus sa iti vezi de treaba ta .La urmatoarele replici ale adminilor te trezesti tu sa dai sfaturi referitoare la o eventuala oprire a chatului. Nu cred ca merita toata lumea sa sufere din cauza unor indivizi care confunda acest joc cu messengerul, mirc-ul sau orice alt program. Prin urmare, ai primit gag. La reconectare ai primit ban 30 minute pentru ca asa e regulamentul nu pentru ca nu te-as simpatiza eu sau alt admin.
Incearca sa iti revizuiesti atitudinea si esti binevenit pe server, in caz contrar iti scurtam acest privilegiu.
hurry to meet death or you place will be taken
bai frate,sariti ca arsi,aduceti dovezi,si eu pot zice de voi ca violati batrane in timpul liber...fara dovezi nu rezolv nimic,faptul ca vorbesc mult ii partea 2'a,adu'mi dovezi cu jigniri recente sau ceva,pentru cele din trecut am primit ban.asa ma amenintati ca gata cu activitatea mea pe server,zici ca ar depinde viata mea de ea,joc de placere,imi dati ban,asta e,caut alt server,nu e sfarsitul lumii si nu sunt maniac de cs sau ceva.luati'o mai usor,este viata si dupa evosys,a fost si inainte
ps:jucatorul cu bomba era hg.kid,si era cu bomba la ct,numai se asigura sa nu fie nimeni pe aproape
ps:jucatorul cu bomba era hg.kid,si era cu bomba la ct,numai se asigura sa nu fie nimeni pe aproape
Vezi ca deja te intreci cu gluma prietene, unde te crezi aici in C.S.I New York? Lasa tu dovezile ca avem destule daca trebuie si luam si din trecut daca trebuie pentru ca 'logfile' exista. Esti pe lista mea neagra incepand de astazi!
Nu esti la prima abatere de comportament. Ai fost reclamat si de colegul meu de camera care joaca cand nu sunt eu online.
Nu esti la prima abatere de comportament. Ai fost reclamat si de colegul meu de camera care joaca cand nu sunt eu online.
Paradox lexical:
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
hmmm de dragul rangului de spam-os ( si vreau sa il ajung pe Master of Spam Ciubey si nu mai strgati la mine ca nu vreau sa fac puncte evo) si sa ma pun bine cu admini imi aduc aminte k si eu te-am reclamat in trecut sau poate te confund:) (ai avut admin ?). 

Baieti.sincer? mi se falfaie de ce credeti voi despre mine,nu ma intereseaza nici cat negru sub unghie.daca ma lasati sa joc,ma lasati,daca nu,asta e,nu stau eu in parerea voastra,fara suparare 

Deja sunteti pe langa subiect cu mult. Decat sa cautati motive de cearta mai bine ati incerca sa va aduceti aminte ca este vorba despre un joc pana la urma urmei, care ar trebuii sa va relaxeze si sa va simtiti bine.
Daca nu reusiti asta, sunteti liberi sa va luati lopoţica, galetuşa si sa faceti castele de nisip pe alte server. Este valabil pentru toti.
Daca nu reusiti asta, sunteti liberi sa va luati lopoţica, galetuşa si sa faceti castele de nisip pe alte server. Este valabil pentru toti.
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)