Am mai avut aceasta problema.
La used nicks apare "HeatoN" ieri a fost folosit de 212 ori iar azi de 217.
Am nick rezervat am parola lunga nu cred ca cineva a reusit sa mi-o sparga.
Cand ies dupa server dau mereu admin_logout dar totusi ala reuseste sa se conecteze iar killurile si deathurile sale tot pe nickul meu se pun.
Pot cumva sa-mi rezerv numele dupa ip?
Am ip static.
Eu intru cu "heatON" e posibil atunci ca la used name tot la "HeatoN" sa se puna de cate ori a fost folosit sau totusi ce se intampla?
Cineva tot se conecteaza pe contul meu
Moderator: Moderators
Re: Cineva tot se conecteaza pe contul meu
- Rezervarea numelui dupa ip, afecteaza doar conexiunile de pe ip-ul respectiv. (se cere parola, doar pentru ip-ul care este rezervat).
- Rezervarea numelui dupa nick, afecteaza conexiunile de pe orice ip. (se cere parola, indiferent de ip-ul folosit).
212 si respectiv 217 este numarul sesiunilor de cand au fost resetate ultima data statisticile.
Pana alaltaieri te conectasei de 212 ori la server, iar ieri te-ai mai conectat de 5 ori = 217
Fiecare reconnect este tratat ca o noua sesiune si totalul acestora este incrementat cu o unitate.
Falsificarea sesiunilor este aproape imposibila. Am explicat aici metoda de generare si utilizare a unui session id.
Aceasta metoda va fi inbunatatita in curand si pe langa ea fi posibila si "blocarea" unui cont pe un ip.
Prin blocarea unui cont pe ip, nu se va mai putea folosii acel cont pe server si site, decat de pe ip-ul specificat, chiar daca este cunoscuta parola. Aceasta optiune va fi utila pentru utilizatorii care au ip static.
Singura modalitate prin care cineva iti poate folosi numele, este sa iti stie parola.
Sper ca te-am lamurit.
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
Re: Cineva tot se conecteaza pe contul meu
Da am inteles.
Ce m-a derutat pe mine este ca la nickuri folosite apare HeatoN nu heatON deasta m-am speriat ca cineva mi-a aflat parola, dar defapt numarul conexiunilor mele se pun acolo.
Ce m-a derutat pe mine este ca la nickuri folosite apare HeatoN nu heatON deasta m-am speriat ca cineva mi-a aflat parola, dar defapt numarul conexiunilor mele se pun acolo.