INVIZIBIL sau noob ? UNBAN

Nenea, Gigel mi-a furat lopoţica !

Moderator: Moderators

Locked
rezident
Nou Venit
Posts: 2
Joined: 20 Sep 2009, 09:19

INVIZIBIL sau noob ? UNBAN

Post by rezident » 20 Sep 2009, 09:26

nu am cod, nu am nimic. mi-a dat ban aiurea. aim nu am, no-recoil nu am si demo dak mi-a facut ****** , se poate vedea acolo anterioarele...joc la sunet, asa ca daca vezi domnu infisibil...n-am nimic. macar imi puteai face poze cum face un admin. joc pe serveru asta cand pe celelalte 3 pe care am admin nu e lume.eu nu procedez asa pe ale mele, deci...asadar si prin urmare, esti noob ! apucate de solitaire-> Message from Admin invizibil : resident daca ai ceva de obiectat poti sa postezi pe forum
-> Message from Admin invizibil : am demo
RezidenT killed IcestrikeR with ak47
-> Message from Admin invizibil : ai ban
Walking ENABLE
Walking DISABLED
Walking ENABLE
Walking DISABLED
RaEn^^ dropped
[INFO] RaEn^^ (89.209.10.50, Kiev, Ukraine) trying to connect. (Distance: 744 km)
RaEn^^ connected
RaEn^^ is joining the Terrorist force
[INFO] RaEn^^ (89.209.10.50, Kiev, Ukraine) trying to connect. (Distance: 744 km)
RezidenT killed Traficant de Caramele with ak47
Kicked by Console: "Banned! no-recoil + aim + demo "
User avatar
invizibil
Junior
Posts: 141
Joined: 08 Mar 2008, 21:36
Location: Bucuresti
Contact:

Re: INVIZIBIL sau noob ? UNBAN

Post by invizibil » 20 Sep 2009, 09:56

Te rog sa ai grija la limbaj, de fapt rog un moderator sa ia ceva masuri. Vad ca rezident nu a citit regulamentul forumului inainte sa posteze.
Banul este valabil si pana cand un superior nu va spune altceva asa va ramane. Pentru asta pun si demo-ul:
rezident dem

Cat despre poze :lol: ma faci sa rad, motivul e clar in paranteza, no-recoil aim, chestii care nu ies la poze doh :naughty: asadar ai demo #-runhils
Multumesc!
Image
rezident
Nou Venit
Posts: 2
Joined: 20 Sep 2009, 09:19

Re: INVIZIBIL sau noob ? UNBAN

Post by rezident » 20 Sep 2009, 11:18

si din demo rezulta k nu am recoil? ba ce tare esti...acu ma uit si eu la el...lasa vrajeala cu ban pe forum k nu am citit regulile, ca sunt universal valabile. incerci sa te scoti cu "limbaj neadecvat" dar acum pe bune, las-o moarta.... ti-am zis k am admine pe servere, 3 in total, nu as putea fi codat, nu? daca vrei intra sa vezi , ti le zic eu care, si iti dau ban pe toate..., macar scoate banu si ne prefacem ca nu a fost nimic, dar invata sa "citesti" codurile !

-- 20 Sep 2009, 11:18 --

da pretene...posibil la inceput sa-ti dea dubii, dar trageam de mouse in jos si stanga+dreapta...uitate ca nu trag intr-un singur loc, si mai spre sfarsit vezi cum ratez si cum fac coroane. asta numesti tu aim? sau no recoil? cu demo te-ai facut de rushine. si ba (ca esti un "ba" , nu meriti respect) daca eram codat ce faceam atat tam-tam? servere mai sunt... eu nu te stiu pe tine, si joc pe serveru asta de peste un an. unii din admini ma stiu (daca mai sunt din aia vechi) asa ca bagati coada intre picioare, cumparati un glonte, inchiriaza un pistol si dai drumu
User avatar
rhaoul
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 637
Joined: 26 Dec 2007, 14:54
Location: Bucuresti

Re: INVIZIBIL sau noob ? UNBAN

Post by rhaoul » 20 Sep 2009, 11:47

Aim clar mai ales in partea a doua a demo-ului...
Rezident tu esti genul ala de copil care minte pana ajunge sa creada ca e adevarat.
Te rugam frumos sa te duci pe serverele "tale"(imaginare probabil,unde ai tu admin :wink: ) , ca nu ai sa rezisti pe niciunul foarte mult si te vei muta de pe un server pe altul pana ai sa renunti sa mai joci cu aim.
Din cate imi aduc eu aminte ai fost banat chiar de mine pentru walll in poze si atunci ma rugai pe mess sa nu te banez pentru ca joci de mult timp pe acest server.
In concluzie parerea mea este ca ori esti un frustrat care nu poate juca corect un joc si minte cand este prins cu musca pe caciula , ori esti incostient si auzi voci care iti spun ce sa faci,cum sa trisezi,pe cine sa jignesti,ce sa mai minti sau cine stie maine,poimaine iti vor sopti sa iti impusti toata familia.
Invizibil add him to cheaters :twisted:
TOPIC CLOSED
Locked