OMGX(
Moderator: Moderators
OMGX(
astazi intru p sv q numele unamed am avut cfg de la teg creature si cika banned cheats X(X(X(X(X((X(X(X(X
Re: OMGX(
Acele mesaje sunt pur informative.
Verificare se face dupa nick sau IP. Aceastea nu sunt imperecheate din cauza IP-urilor dinamice. Astfel ca un jucator "unnamed" poate sa apara in lista de cheateri cu alt IP decat jucatorul "unnamed" care tocmai a intrat pe server.
Respectivele mesaje au fost adaugate doar pentru ajutorul adminilor, prin oferirea de indicii asupra jucatorilor carora trebuie sa fie mai atenti, insa nu inseamna ca tot ce apare cu [WARNING] trebuie banat.
Asta sa intamplat din cauza mea, pentru ca nu am explicat sistemul dupa implementare si adminii nu aveau de unde sa stie lucrurile astea.
Banul a fost scos si scuze pentru incurcatura.
Verificare se face dupa nick sau IP. Aceastea nu sunt imperecheate din cauza IP-urilor dinamice. Astfel ca un jucator "unnamed" poate sa apara in lista de cheateri cu alt IP decat jucatorul "unnamed" care tocmai a intrat pe server.
Respectivele mesaje au fost adaugate doar pentru ajutorul adminilor, prin oferirea de indicii asupra jucatorilor carora trebuie sa fie mai atenti, insa nu inseamna ca tot ce apare cu [WARNING] trebuie banat.
Asta sa intamplat din cauza mea, pentru ca nu am explicat sistemul dupa implementare si adminii nu aveau de unde sa stie lucrurile astea.
Banul a fost scos si scuze pentru incurcatura.
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
- Doppelwhipper
- CS Staff Leaders
Re: OMGX(
Problema este ca playeri sub numele de unnamed sunt o gramada. S-a intamplat doar ca unul din ei sa fie banat si inregistrat de catre geronimo. Banul iti va fi scos.
Uitati-va atenti apara un SAU acolo.
Pe viitor hG.KID fi mai calm te rog.
Uitati-va atenti apara un SAU acolo.
Pe viitor hG.KID fi mai calm te rog.