acelasi kdz

Nenea, Gigel mi-a furat lopoţica !

Moderator: Moderators

Locked
angel
Nou Venit
Posts: 34
Joined: 05 Aug 2009, 17:23

acelasi kdz

Post by angel » 12 Sep 2009, 21:24

*DEAD* anGeLLo : stai ma tetea ca muierile in baza

Kicked by Console
Kic

cum fac sa pot juca si eu klumea pe serverul asta?
nu am facut decat sa atrag atentia unui player pe nume tetea. mi-a zis funky sa am grija la limbaj,cu toate ca nu vad vreo jignire in ce am zis. insfarsit si daca este vreo jignire,trebuia cel mult gag. dar s-a trezit kdz sa imi dea kick.

apropos, kdz , abtine-te de la comentarii , sa nu ma obligi sa te fac cum esti aici,pe forum
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: acelasi kdz

Post by vim » 12 Sep 2009, 22:06

Cum joaca fiecare este treaba lui. Fiecare jucator are stilul lui de joc si poate lua decizii diferite in functie de situatie.
Daca decizile luate de jucator intr`o anumita situatie au fost sau nu corecte, numai adminii sunt in masura sa judece.
angel wrote:cum fac sa pot juca si eu klumea pe serverul asta?
Ai putea incepe prin a lasa deoparte comentariile si sa iti vezi strict de joc.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
angel
Nou Venit
Posts: 34
Joined: 05 Aug 2009, 17:23

Re: acelasi kdz

Post by angel » 14 Sep 2009, 09:37

pai atunci puteti scoate si pluginsurile cu comenzile radio intre coechipieri,nu? daca fiecare joaca cum vrea. la ce rost "need backup" "i`m in position" sau altele? este un joc de echipa pana la urma. atata timp cat nu se dau bani ptr cei care au fraguri mai multe,o parere de-a mea este sa facem jocul cat mai frumos. si un joc frumos eu inteleg acel joc in care playerii se ajuta intre ei,indiferent daca moare sau nu. asa este fair play. nu sa stai dupa colt si sa astepti ca unul sa se lupte intre 3-4 adversari,sa le faca cat mai mult damage,ca apoi sa ii omori tu. si pe urma sa mai ai si pretentia sa ti se transmita "gg". haideti sa intelegem odata jocul asta.este la fel ca si celelalte
este interzis sa imi spun parerile in timpul jocului? nu am injurat pe nimeni,a fost o simpla constatare.
singura mea nelamurire este de ce am luat kick,cand ,conform regulamentului trebuia sa se dea cel mult gag. si asta daca se mai repeta,dat fiind faptul ca mi-a atras atentia funky si i-am raspuns ca este ok,deci intelesesem. daca erau 4-5 admini pe server imi multiplicau toti pedeapsa si ajungeam la ban permanent,sau imi taiati netul?
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: acelasi kdz

Post by vim » 14 Sep 2009, 13:24

Pentru fiecare infractiune, regulamentul specifica mai mult de o pedeapsa (cu mici exceptii), care pot fi aplicate de catre admini, in functie de imprejurari si istoricul jucatorului ce a calcat pe bec.

Din moment ce titlul topicului este "acealasi kdz", inteleg ca nu e prima data cand intri intr`un fel de conflict cu un admin ; si se tine cont si de antecedente.

Deasemenea in regulament nu sunt specificate cateva reguli de bun simt, prin prisma faptului ca ar trebuii sa stie oricine de ele.

Spicuim:
  1. Nu poti pretinde de la un jucator cu awp sa fie primul la rush.
  2. Nu poti pretinde de la un jucator cu awp sa tina pasul cu restul coechipierilor cand se da rush.
  3. In anumite zone ale hartilor un jucator cu awp joaca strict la sunet, instinct si un dram de noroc. E cam greu sa joci la sunet cand se aude pac-pac si Cover me din 2 in 2 secunde; preferi sa stai deoparte pana se elibereaza zona, intr-un fel sau altul.
  4. Jucatorii sunt pe acest server pentru distractie, nu pentru a isi face represuri (daca unul sta in baza, muta-te la echipa adversa si incerci sa il obligi prin jocul tau sa o uscheasca de acolo ; daca respectivul va incalca o regula prin modul sau de joc, va fi penalizat de catre un admin)
  5. Nu este nevoie ca jucatorii sa invete adminii ce trebuie sa faca, ce comenzi sa dea si cand. Ei s-au pricopsit cu acele accese pentru ca sunt in stare sa le foloseasca si stiu cand sa le foloseasca.
  6. Nu este nevoie ca jucatorii sa polueze chatul cu reclamatii de codati; pentru asta exista "say_team @mesaj"
Am insirat doar o mica parte din lucrurile care un admin le stie si de care se lovesc zilnic pe server, iar marea majoritate a jucatorilor habar nu au sau daca au nu prea le pun in practica.
Un kick inseamna ca ceva din ceea ce ai facut nu este agreeat pe server. In cazul tau comentarile gratuite la adresa altor jucatori. Iti dai reconnect si joci mai departe. In cazul in care vrei sa nu mai iei inca o data kick, te interesezi pe forum din ce cauza ai luat kick, ti se va raspunde scurt si la obiect, iar data viitoare vei putea evita sa faci aceeasi greseala.

Nu ti se pare mai corect asa decat sa aveti un comportament pueril si sa reclamati orice actiune a unui admin, care nu va e pe plac ?
Orice repercursiune are la baza o actiune. Daca repercursiunea nu va e pe plac, incercati sa aflati actiunea care a declansat aceea repercursiune. Asta e valabil peste tot in viata, nu numai aici.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
angel
Nou Venit
Posts: 34
Joined: 05 Aug 2009, 17:23

Re: acelasi kdz

Post by angel » 14 Sep 2009, 15:48

razbunarea asta prosteasca a lui, si atat poate ,asta numai datorita faptului ca are admin,vine din momentul in care i-am facut o reclamatie pe forum pentru ca dadea slay team tocmai ptr ce face el cel mai des: panda. cum vedea unul la panda de la tero,dadea slayteam. si nu s-a intamplat numai intr-o singura runda. cand i s-au cerut explicatii ,a inceput cu kick si apoi cu ban. deci , aici, regulile sunt numai pentru simplii playeri. daca esti admin,toata lumea joaca dupa cheful tau;daca ai chef de panda,faci panda si nimeni nu trebuie sa iti zica nimik,chiar daca ai bmb;daca esti ct si prinzi pe vreun tero la panda ,dai slayteam. asta da intelegere,esta chiar fairplay. totul este sa fii admin,in rest,dupa bunul plac.
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: acelasi kdz

Post by vim » 14 Sep 2009, 15:58

Bag de seama ca nu prea ai inteles nimic din ce am explicat. Mai citeste o data si poate iti iese.
Pana atunci topicul este inchis, pentru ca este lipsit de context.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
Locked