just magic
Moderator: Moderators
just magic
Poate explica cineva ?
http://www.woow.ro/index2.php?file=Magi ... opperfield
L-am facut de mai multe ori si de fiecare data dispare exact cartea la care ma gandesc.
O explicatie ar fi ca de fiecare data se schimba semnele fiecarei carti,dar de ce dispare cartea la care te gandesti cu totul?
http://www.woow.ro/index2.php?file=Magi ... opperfield
L-am facut de mai multe ori si de fiecare data dispare exact cartea la care ma gandesc.
O explicatie ar fi ca de fiecare data se schimba semnele fiecarei carti,dar de ce dispare cartea la care te gandesti cu totul?
- Ciubey
- Master of Spam
Re: just magic
Doamneee, hai sa va explic poanta:
El va arata prima data urmatoarele carti :
-popa inima rosie
-popa inima neagra
-dama romb
-dama trefla
-juvete romb
-juvete trefla
A doua oara iti arata urmatoarele carti
-popa romb
-popa trefla
-dama inima rosie
-dama inima neagra
-juvete inima rosie
Normal tata ca de fiecare data nu e cartea la care te gandesti, pt ca a 2 oara nici 1 dintre cartile din prima "repriza" nu sunt aratate !!! , te-ai prins acum ?
P.S. le-am si aranjat special ca sa vezi diferentele, care sunt de la cer pana la pamant
, hai bafta, orice "magie" din aceasta e foarte usor de explicat 
El va arata prima data urmatoarele carti :
-popa inima rosie
-popa inima neagra
-dama romb
-dama trefla
-juvete romb
-juvete trefla
A doua oara iti arata urmatoarele carti
-popa romb
-popa trefla
-dama inima rosie
-dama inima neagra
-juvete inima rosie
Normal tata ca de fiecare data nu e cartea la care te gandesti, pt ca a 2 oara nici 1 dintre cartile din prima "repriza" nu sunt aratate !!! , te-ai prins acum ?
P.S. le-am si aranjat special ca sa vezi diferentele, care sunt de la cer pana la pamant

No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
* Beţia e nebunie cu voia.
* Beţia e nebunie cu voia.
Mi-am dat seama dupa ce am postat nu am mai dat edit.. am scris si in prmul post ca se schimba semnele cartilor, trebuia sa mai adaug ca de fiecare data dispare o carte la intamplare.
Trebuia sa postez doar link-ul...prima data eu am ramas masca pana mi-am dat seama cum sta treaba.
Trebuia sa postez doar link-ul...prima data eu am ramas masca pana mi-am dat seama cum sta treaba.
- (sica)
- Retired - CS Staff Leaders
Si eu la fel, dar daca eram atent foarte simplu ne dadeam seama de poanta.Oricum sunt praf cu logica 

oooooLDD nici eu nu observasem la inceput dar mi-am dat seama
FIE VORBA INTRE NOI / MAI BINE TE-NTORCI LA OI
BECALI PLEACA DIN GHENCEA
VINDE STEAUA SI PLEACA CIOBANE
BECALI PLEACA DIN GHENCEA
VINDE STEAUA SI PLEACA CIOBANE
Offf.... Ciubey ai stricat toata magia 

tare poanta:D, dar nimeni nui pacaleste pe cei de pe evo;))