iphone

Discutaţi cu membrii comunitaţii despre orice subiect, în limitele decenţei.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

iphone

Post by luc14n » 03 Sep 2009, 11:21

salutare


care ma ajuta si pe mine sa resoftez un iphone ?
a umblat fratimiu la el si ia dat restore all seting si mi se incarca de vro 7 ore in continuu

nu merge sa il resoftez nici dupa pc pentru ca nu imi apare in calculator


cine ma poate ajuta si pe mine ?
Moderator message:
Topic moved to General -> Cafenea
User avatar
TINTAX
Junior
Posts: 107
Joined: 05 Nov 2008, 09:29

Re: iphone

Post by TINTAX » 03 Sep 2009, 11:34

Daca-mi spu imai exact ce face sau ce nu face..poate pot sa te ajut.In primul rand ce model de iphone este ? Cu cat stiu mai multe..cu atat pot sa te ajut mai repede.Si eu am 2 bucati si merg f ok.Daca stii sa-mi spui si ce soft are in acest moment pe el.


Saltare
In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe
Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil!
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

Re: iphone

Post by luc14n » 03 Sep 2009, 11:54

TINTAX wrote:Daca-mi spu imai exact ce face sau ce nu face..poate pot sa te ajut.In primul rand ce model de iphone este ? Cu cat stiu mai multe..cu atat pot sa te ajut mai repede.Si eu am 2 bucati si merg f ok.Daca stii sa-mi spui si ce soft are in acest moment pe el.


Saltare

nu stiu ce soft are dar e iphone de 16 gb
nu merge sa il inchid sa il deschid pur si simplu nu merge sa intru in el .Imi apare maru sub el imi apare un cerc care se invarte din cand in cand, mai dispare si marul si cercul dar apare iar ... si tot asa .... am stat aseara pe net pana la 4 si nu am gasit decat cum sa bag un soft mai nou pe el :naughty:
User avatar
TINTAX
Junior
Posts: 107
Joined: 05 Nov 2008, 09:29

Re: iphone

Post by TINTAX » 03 Sep 2009, 12:45

Ai incercat sa-l legi la calculator sa-i dai drumu la Itunes si sa-l pui sa-si faca un restore ? Il vede calculatorul sau nu ? Am acasa niste softuri...destul de mari..dar sigurat ai sa reusesti cu ele sa pui un alt soft pe el.O sa-ti dau id0ul meu de mess si incercam sa le trimit si sa-i dam drumu . Chill out ca se rezolva #-drool
In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe
Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil!
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

Re: iphone

Post by luc14n » 03 Sep 2009, 13:34

TINTAX wrote:Ai incercat sa-l legi la calculator sa-i dai drumu la Itunes si sa-l pui sa-si faca un restore ? Il vede calculatorul sau nu ? Am acasa niste softuri...destul de mari..dar sigurat ai sa reusesti cu ele sa pui un alt soft pe el.O sa-ti dau id0ul meu de mess si incercam sa le trimit si sa-i dam drumu . Chill out ca se rezolva #-drool
poi daca calculatorul nu imi vede telefonul :)

dar nu mai este nevoie pentru ca l-am vandut :) k si asa mia mancat o gramada de bani ;))
User avatar
TINTAX
Junior
Posts: 107
Joined: 05 Nov 2008, 09:29

Re: iphone

Post by TINTAX » 03 Sep 2009, 13:47

Deci....nu mai e nevoie ? ok ...bafta atunci #-crazy
In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe
Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil!
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

Re: iphone

Post by luc14n » 03 Sep 2009, 13:56

TINTAX wrote:Deci....nu mai e nevoie ? ok ...bafta atunci #-crazy
nu mai e nevoie

ms pt ajutor #-tease
Post Reply