Votemap

Skin-uri, harţi, UI, HUD, tutoriale, tips & tricks, etc

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Votemap

Post by DEViANT » 30 Aug 2009, 00:00

Buna ! De fiecare data cand incerc sa dau o harta la vot (seara cand e lume putina pe server si unii cer o harta, altii cer alta harta) nu voteaza ce am scris eu, ci incepe mapcycle-ul de zi cu zi (acelasi mapcycle NON - STOP) . E ceva eronat la pluginul votemap, sau ceva problema ? Ar trebui reparat sau macar ar putea fi schimbat si mapcycle-ul ca sa nu apara aceleasi harti la vot . Cand incerc sa dau "admin_vote <prima harta> sau <a doua harta>? 1.<prima> 2.<a doua> (sau ceva de genul)" imi apre "Admin Dj^YoNU7z` vote custom" si in loc de 2 variante cate am dat eu, se pot vota cate 3 variante . Am mai avut admin pe vremea cand tineam eu server in PC si am folosit exact comanda aceasta, dar se votau doar 2 variante , asa cum ar fi si trebuit . Multumesc !
EvoSys Addicted
User avatar
rhaoul
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 637
Joined: 26 Dec 2007, 14:54
Location: Bucuresti

Re: Votemap

Post by rhaoul » 30 Aug 2009, 09:26

NU dai admin_vote <prima harta> <a doua harta> !
Eu fac asa admin_vote intrebare raspuns raspuns
ex: admin_vote vote dust2 inferno
Daca vrei doar o harta la vot:
admin_vote dust2 da nu ("dust2" fiind intrebarea,"da/nu" raspunsurile)
Daca vrei sa inceapa votul automat --> admin_votemap.
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Votemap

Post by vim » 30 Aug 2009, 12:12

si admin_votemap -n daca vrei sa pornesti votul automat, iar harta sa nu fie schimbata automat.

Raspunsurile le puteai gasi si in lista de comenzi disponibile

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: Votemap

Post by DEViANT » 30 Aug 2009, 13:56

rhaoul wrote:NU dai admin_vote <prima harta> <a doua harta> !
Eu fac asa admin_vote intrebare raspuns raspuns
ex: admin_vote vote dust2 inferno
Daca vrei doar o harta la vot:
admin_vote dust2 da nu ("dust2" fiind intrebarea,"da/nu" raspunsurile)
Daca vrei sa inceapa votul automat --> admin_votemap.

Da, stiam ca asa se face, dar nu stiam de chestia cu votemap :)

P.S. mii de scuze vim, am crezut ca e stricat pluginul :)
EvoSys Addicted
Post Reply