Am o problema. Cum poate o sticla de bere sa fie inghetata in 2 secunde. Fara gheata fara sa fie sticla desigilata fara nimic. E berea lichida si dupa 2 secunde omu reuseste sa o inghete instant
Stie cineva cum face ? Deja am pierdut 4 beri cu jmecheria asta
Cum face ?
Moderator: Moderators
Re: Cum face ?
elgi wrote:Am o problema. Cum poate o sticla de bere sa fie inghetata in 2 secunde. Fara gheata fara sa fie sticla desigilata fara nimic. E berea lichida si dupa 2 secunde omu reuseste sa o inghete instant
Stie cineva cum face ? Deja am pierdut 4 beri cu jmecheria asta
poate ne arati si noua un filmuletz ceva

Ti sticla de bere la frigider cateva ore. Indeajuns de mult incat sa fie foarte rece, dar sa nu inghete. La frigiderele normale, care le are orice muritor acasa, cam 4 ore este de ajuns.
Dupa ce scoti sticla din frigider, o lovesti usor de o suprafata solida sau de un alt obiect solid. De exemplu de bar (presupun ca pe acolo ti s`au furat beriile), de masa, de alta sticla de bere si priveste minunea
Fenomenul se intampla din cauza dioxidului de carbon continut de bere.
Dupa ce scoti sticla din frigider, o lovesti usor de o suprafata solida sau de un alt obiect solid. De exemplu de bar (presupun ca pe acolo ti s`au furat beriile), de masa, de alta sticla de bere si priveste minunea

Fenomenul se intampla din cauza dioxidului de carbon continut de bere.
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
deci chiar merge frate !!!
cat de tare
super tare jmecheria vim
de unde o stiai ?
vim ca sa nu mai deschid un topic nou te intreb ceva aici. cum preferi sa validezi datele introduse de vizitatori intrun script php ? cu javascript sau in php ??
cat de tare

super tare jmecheria vim

vim ca sa nu mai deschid un topic nou te intreb ceva aici. cum preferi sa validezi datele introduse de vizitatori intrun script php ? cu javascript sau in php ??
Eu personal prefer sa validez datele numai server side, desi nu prea e in trend cu noile cereri. Cand am timp de pierdut si nu am nimic constructiv de facut, mai iau un script vechi la mana si ii adaug si validari javascript, dar asta se intampla destul de rar.
Ideal ar fi sa le faci in ambele moduri.
Ideal ar fi sa le faci in ambele moduri.
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)