Cum pot pune CFG in CS cu Steam ?

Discuţii libere, numai pe marginea subiectului Counter-Strike 1.6

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Cum pot pune CFG in CS cu Steam ?

Post by DEViANT » 23 Aug 2009, 01:18

Buna, am si eu inca o intrebare . "Cum pot pune un cfg (cfg-ul meu) in cs-ul original, descarcat de pe steam ?" Va rog frumos, daca stiti ziceti-mi va rog !
EvoSys Addicted
User avatar
rhaoul
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 637
Joined: 26 Dec 2007, 14:54
Location: Bucuresti

Re: Cum pot pune CFG in CS cu Steam ?

Post by rhaoul » 23 Aug 2009, 01:33

In cstrike :wink:
E:\Program Files\Steam\steamapps\\counter-strike\cstrike
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: Cum pot pune CFG in CS cu Steam ?

Post by DEViANT » 23 Aug 2009, 02:06

Ok .. multumesc .. am gasit pana la urma , dar acum mai am o intrebare . Pe Steam nu merge Bunny Hop-ul ? :(
EvoSys Addicted
User avatar
rhaoul
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 637
Joined: 26 Dec 2007, 14:54
Location: Bucuresti

Re: Cum pot pune CFG in CS cu Steam ?

Post by rhaoul » 23 Aug 2009, 02:20

Eu stiu ca merge desii nu il folosesc pentru ca probabil am stricat eu ceva prin cfg atunci cand pe evo era interzis.
User avatar
Doppelwhipper
CS Staff Leaders
Posts: 806
Joined: 31 Mar 2008, 15:54
Location: City Of Gods

Re: Cum pot pune CFG in CS cu Steam ?

Post by Doppelwhipper » 23 Aug 2009, 09:21

Nu merge bunny hop-ul. Cei de la Valve au scos comanda "special" . Şi eu m-am tot chinuit am încercat 4 sau 5 feluri de configuraţie pentru hop dar degaba. Am întrebat şi am primit răspunsul... Nu nu se mai poate... :x
User avatar
mtF.Amin
Happy Camper
Posts: 202
Joined: 19 Jul 2009, 13:37
Location: Com T. Vladimirecu, Galati

Re: Cum pot pune CFG in CS cu Steam ?

Post by mtF.Amin » 23 Aug 2009, 11:48

Invatati sa faceti bhop fara ajutorul vreunui cfg sau alias.
Bindati mwheelup/mwheeldown pe jump si obisnuiti-va sa faceti din taste. Cu cat e mai aproape de dafault cfg-ul cu atat mai bine pentru voi. Aici gasiti cfg-ul meu.
Image
Image
User avatar
aiurEah
Suspect de spam
Posts: 325
Joined: 17 Apr 2009, 21:07
Location: Timisoara

Re: Cum pot pune CFG in CS cu Steam ?

Post by aiurEah » 23 Aug 2009, 15:54

si eu tot steam am si am cfg meu,l-am sters pe cel normal si lam pus pe asta
User avatar
MeSSy`
Suspect de spam
Posts: 316
Joined: 28 Dec 2008, 16:47

Re: Cum pot pune CFG in CS cu Steam ?

Post by MeSSy` » 23 Aug 2009, 18:26

Am si eo propriul meu cfg il bag in cstrike , intru in cs si daca ies din cs nu mai e la fel , se sterg mai multe din cfg .. Motivul ? thx :)
Image

Image
Post Reply