Triburile (e imposibil sa nu fi auzit de el)

Discutaţi cu membrii comunitaţii despre orice subiect, în limitele decenţei.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
Ciubey
Master of Spam
Posts: 763
Joined: 25 Nov 2007, 23:28
Location: Fierbinti / Bucuresti (1 din 2) :D

Triburile (e imposibil sa nu fi auzit de el)

Post by Ciubey » 21 Jan 2008, 23:45

Înscrie-te acum gratis!

Triburile este un joc gratuit prin internet. Nu trebuie să instalezi nici un alt program. Jocul se poate juca de la aproape oricare computer care are legatura la internet.

Triburile e un joc care se petrece in evul mediul. Fiecare jucător este conducătorul unui mic sat, pe care trebuie să-l aducă la putere şi glorie. Prin ajutorul lui devine micul sat din timp in timp tot mai mare. Populaţia creşte, producţia creşte şi comerţul prosperă.

Dar nu numai satul propiu se măreşte. În împrejurime sînt alte sate, care şi ele aspiră la putere. Se recrutează trupe, satele se stabilizează şi luptători sălbatici cu toporul jefuiesc şi aprind totul.

Cu timpul faci cunoştintă cu alţi jucători, cu care te poţi alia şi poţi forma un trib.

Incet satul tău va deveni tot mai puternic, trupe mai bune vor fi instruite şi încurând vei putea cuceri alte sate.

Image


La Începutul jocului este important să-ţi extinzi satul. Există 15 clădiri pe care le poţi construi, dar la Început ai doar 7 la dispoziţie. Restul le poţi construi doar când celelate sunt gata.

Construcţia clădirilor te costă materie primă, pe care o produc tăietorii de lemne, mina de argilă şi mina de fier chiar dacă tu eşti offline. Pe lângă materie primă ai nevoie de locuitori în sat pentru noua clădire. Aceştia îi obţii prin construcţia unei ferme mai mari. Construcţia clădirilor durează la început cam 20 de minute pentru fiecare nivel de construcţie. Dar mai târziu merge totul mult mai repede.

Image

Şi în apropierea ta se construiesc sate străine. Ele sânt jucate de mulţi alţi jucători în internet. Comunicarea şi cooperarea cu aceştia este ideea de baza a jocului "Triburile". Unii vor încerca să te jefuiască, alţii, pe de alta parte, vor face comerţ cu tine şi te vor sprijinii. Este foarte important, să faci cunoştinţă repede cu mulţi alţi jucători cu care să te aliezi şi să formezi un trib. Ei te vor ajuta să te aperi, veţi face comerţ şi te vor învăţa multe subtilităţi.

Târgul oferă o bună posibilitate de negociere cu alţi jucători, cu care nu ai intrat încă în contact. Ai posibilitatea aici să accepţi oferte străine sau să-ţi prezinţi ofertele. Prin asta poţi schimba materii prime pe care tu le ai în plus cu materiile prime care le lipsesc celorlalţi. În felul ăsta economiseşti de la început timp preţios.Înscrie-te acum gratis!
Post Reply