Mi-l imaginez pe Venin cum s-a trezit el intr-o dimineata si s-a dus la oglinda,a dat fuga repede la cantar,iar la oglinda,isi da o palma si dandu-si seama ca nu viseaza intra in panica.Se ingrasase cu 8 kg peste alea 60-70 pe care le avea in urma cu o luna...dezastru!

Noroc ca exista tratament cu tigari

Bine ca s-a reapucat de tigari, el este un caz fericit si am curaj sa pun pariu ca acum are cubuletze la abdomen.
Anul asta am aflat ca am astm bronsic si cum tratamentele nu dau nici un rezultat ma vad "obligat" sa renunt la tigari(60-70/zi) cu toate ca ambitia mea tinde catre minus infinit in acest caz si cred ca o sa am nevoie de o camasa de forta.
Ce ma fac ca nu o sa ma mai pot bucura ca inainte de placerea unei tigari(sau 70),de mirosul si gustul placut din gura care il ai dupa un pachet de tigari,de kilogramele putine pe care le am sau de starile de voma pe care le am in fiecare dimineata?
Ar fi super daca ar inventa astia fiole cu nicotina sa ne putem injecta cum fac dependentii de droguri si sa fie atat de scumpe incat sa fim nevoiti sa vindem tot din casa, sa spargem dacii pentru a fura rotile de rezerva si bateriile...Mi se pare atat de COOL mai ales ca am auzit ca fetele sunt lesinate dupa privirea aia pe care o au drogatii cu ochii pe jumatate deschisi.
Consider ca tutunul este cel mai de succes drog prin faptul ca este legal si este consumat de mai mult de 50% din populatia globului dupa cum zic unii pe internet.Chiar si acum cand cunoastem problemele pe care le cauzeaza tutunul continuam sa o facem acceptand cu placere sentinta la moarte.
Gasim motive cum ca la orice pas putem muri intr-un accident sau rapiti de niste extraterestrii...prostii...e doar mintea noastra bolnava,nu gandim noi--> gandeste tutunul pentru noi.Moartea are multe cai, dar cea provocata voit de tine insuti se numeste sinucidere.
Daca dintr-un accident ai ramane fara ambele maini te-ai lasa de fumat?Se tot vorbeste ca gestul e de vina.Eu sunt de parere ca am fuma si cu picioarele.
Rog pe cei care au reusit sa se lase sa ne ajute si pe noi cu niste sfaturi si sa ne spuna ce au simtit in aceasta perioada.
Mi-a luat 5 tigari sa scriu acest post..promit sa scriu mai putin data viitoare,daca o sa mai fim in viata