Torrent Tracker Fake Ratio.

Discutaţi cu membrii comunitaţii despre orice subiect, în limitele decenţei.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Torrent Tracker Fake Ratio.

Post by vim » 17 Aug 2009, 00:15

Un script php foarte simplu, ba chiar rudimentar, care ştie să facă un singur lucru: "fake upload" cam pe orice tracker de torrente.

Informaţiile necesare rulării, le preia singur în urma decodarii fişierelor .torrent , aşa că metoda de folosire este destul de simplistă.

Fake Ratio Script (v0.1-beta)
Readme, Download

Note:
  1. Acest script a fost creeat doar pentru studierea protocolului folosit de trackere. Nu a fost gândit pentru o folosire sistematică
  2. Aveţi nevoie de CURL pentru rularea acestui script.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: Torrent Tracker Fake Ratio.

Post by DEViANT » 19 Aug 2009, 01:15

Hmm .. sunt total impotriva folosirii acestui gen de program . Mi se pare mai frumos si mai provocator sa iti mentii ratia cu uTorrent fara seedbox sau alte prostii de genul acesta . Prefer totul DEFAULT . Dupa cum am postat si pe blogul tau vim, in nici un caz nu voi folosi un program de genul acesta in viata mea, mai ales cand ma apropii pas cu pas, incetul cu incetul de "apogeul" muncii mele :lol: . Adica inca visez la RevTT , SCC si GFT . :) [cam chestia asta am scris-o si pe blog ..]

Apropo vim .. chiar ma gandeam acum cateva zile sa te intreb daca am putea deschide un topic de invite Giveaways / Trading pe forum :D . Ar fi mai palpitant decat sa te uiti pe forum la plangeri si la ceva filmulete YouTube . E doar o parere personala, scuze daca ti se pare prosteasca . 8)
EvoSys Addicted
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Torrent Tracker Fake Ratio.

Post by vim » 19 Aug 2009, 13:00

Tinand cont ca nu esti singuru care cere o arie pe forum destinata vanzarilor, cumpararilor si schimburilor, am creeat "Bazar".

Cat despre scriptul de fake ratio, eu l`am facut mai mult doar petru a vedea daca se poate face asta si in php, pentru ca nu exista nici unul scris in acest limbaj. L`am lansat public doar pentru "studiu de caz", nu ca sa se apuce lumea sa isi faca ratie fake cu el.

Dar fiecare este liber sa faca ce vrea, in fond si la urma urmei :)

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
Post Reply