de ce
Forum rules
Toate mesajele care nu se conformeaza regulilor acestei comunitati se regasesc aici.
Toate mesajele care nu se conformeaza regulilor acestei comunitati se regasesc aici.
- mysteriosso
- Banned
de ce
de ce nu pot sa joc vim ....de ce te superi asa dupa tot ce am facut ca sa joc pe server nam voie .... fii mai intelegator ma ca nam de ce sa te mint ca servere sunt multe dar mie imi placea aici ....sa joc cu voi mai ales cu swamy gmr halexandra messy apa si restu .... u nu intelegi ca miam luat steam ca sa joc pe server ....si nu se blocheaza la steam ca e in hardu din pc nu in ala extern .... dc nu poti sa intelegi si tu uitate la demo vim si daca am cod sau altceva o sa ma las de cs .... dar lasa-ma sa joc daca nu am nimik ... o zi placuta tuturor ..... si app lasa adminii sa voteze daca vor sa mai raman pe server .....
Re: de ce
Persoanele cu acces nu au de ce sa voteze acest lucru.
Tu ai primit ban pentru ultimul set de poze (cel facut de vim). In momentul respectiv numeroatarea ( ma refer la numerotarea inversa este acceasi ) fapt care indica un cod.
Hf pe alte servere!
Numai bine!
Tu ai primit ban pentru ultimul set de poze (cel facut de vim). In momentul respectiv numeroatarea ( ma refer la numerotarea inversa este acceasi ) fapt care indica un cod.
Hf pe alte servere!
Numai bine!
Alcoolul omoara incet incet......nu conteaza, nu ma grabesc