Reclamatie Louie

Nenea, Gigel mi-a furat lopoţica !

Moderator: Moderators

Post Reply
^*~SpLiT^zOr
Nou Venit
Posts: 4
Joined: 01 Aug 2009, 10:15

Reclamatie Louie

Post by ^*~SpLiT^zOr » 07 Aug 2009, 10:33

Dupa parerea mea un admin ca Louie nu are ce cauta pe sv voastre.Este incapabil si are rankul de administrator si nici de helper nu se descurca.Serverul este plin de codati cate dau head prim stalip de la snow dint-o baza in alta si eu sata sa ne dea gag noua ca ne luam de el :| Deci un adminca asta nu isi are locul aici sper sa remediati problema

http://img198.imageshack.us/img198/9290 ... adegag.jpg
User avatar
(sica)
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 854
Joined: 23 Jul 2008, 19:57
Location: Beclean sau Cluj :)

Re: Reclamatie Louie

Post by (sica) » 07 Aug 2009, 11:04

Uau, deja playerii au doar drepturi, indatoriri nu mai au, vorbesc cum vreau cu adminii ,si fac ce vreau. Ati fost 4 insi pe de_train si ati urlat sa va bag alta harta mai mica, apoi am bagat mai mica, iar cand ati vazut ca suntem 5-5 iar ati inceput sa urlati. Codati? care au fost aia?, aaaa, erau doar mai buni ca tine, ai vreun demo sa vedem si noi? Ati ajuns sa va permiteti cam multe, si sa iti para bine ca ai scapat asa ieftin si tu si Snakeeffect, pentru un asa comportament se da dupa gag si ban. Alta data fa si tu o reclamatie calumea, si daca te crezi asa capabil, te asteptam sa vi in staff, poate vei face treaba mai buna ca noi.
Image
k1dZor
Happy Camper
Posts: 213
Joined: 26 Nov 2007, 08:39

Re: Reclamatie Louie

Post by k1dZor » 08 Aug 2009, 01:34

Ca sa atentionezi adminul nu inseamna sa il bati la cap intruna pe server codati codati , afirma acest lucru cand esti aproape sigur de acea chestie , nu ca te-a luat pe tine si gata e codat ! Iar daca ti se pare intradevar ca are un cheat , foarte usor scrii say_team @ admin vezi la " nickul playerului respectiv " mi se pare ca are ceva ! Iar adminii prezenti pe server se vor ocupa de problema ! Scrie foarte clar si pe server din cand in cand sa scrieti in say_team ! Atata timp cat devii stresant si incepi sa zici intruna in say codatii codatii vei primi gag de fiecare data si kick ! Iar daca esti un player asa de folositor si te intereseaza atat de mult administrarea serverului poate o sa intrii si tu in stuff pana atunci fati doar datoria de player ! Have Fun !

[ Post made via Mobile Device ] Image
Post Reply