Nu cred ca reflecta realitatea, daca fac un calcul cred ca mi-am petrecut o luna si jumatate din viata pe server,asta fara pauze.
Hai sa revenim la fotbal si apropo de galerii, am incetat sa mai ma duc in galerie(sud) de rusine,ma simteam penibil cand auzeam niste voci lalaite de parca cei care cantau mai aveau putin si vomitau(unii chiar vomitau) .
Super naspa coregrafia,naspa si aia care cantau in momentul ala niste refrene de tot rahatul.Trebuie sa sari in sus cand vrea muschiul sefului de galerie asta fiind proba de verificare "cine nu sare e gabor sau e prost de moare" ce sa mai si aia de la gradinita ar sustine echipa mai bine.
Odata la cateva minute se canta ceva fara inteles "ooo ouaaa ouaaaaa"si cam atat. Ei canta ceva de genu "oriunde Steaua,Europa Steaua,campionii din GHENCEA" corect spus,campiona Romaniei fiind Urziceniul,ei totusi raman campionii din Ghencea. De departe marea lor preocupare este Becali,Dinamo si Rapid cu un cuvant care incepe cu "m" in fata.Degajeaza portarul "eeeeee m... Gigi" va dati seama ca in momentul acela jucatorii simt ca au galeria in spate si trag mai tare pentru a castiga.
http://rapidshare.com/files/261582676/Steaua.rar.html