Reclamatie Rhaoul

Nenea, Gigel mi-a furat lopoţica !

Moderator: Moderators

User avatar
mysteriosso
Banned
Banned
Posts: 22
Joined: 24 Jul 2009, 18:26
Location: Barlad

Reclamatie Rhaoul

Post by mysteriosso » 29 Jul 2009, 22:49

Akuma cand jucam cs adminul mia facut poze dupa cei dau pozele imi da ban ca cica nu sunt pozele facute de el ... uitatriva si voi la poze

Image

Image

Image


si tin sa mentionez ca mie cand mi se fac ss-uri se blocheaza pc cand incepe prima poza ...eu nu inteleg pt ce am luat ban ca nu scria acolo poze facute de rhaoul chiar iti place sa scrie numele tau ....doar astea sunt pozele cand jucam nu sunt altele ca sa zici ca nu ti le-am dat pe alea care mi leai facut tu ..... va rog frumos nu e frumos asa ....sper sami scoateti banu ....
Am mult prea multe vicii ca sa fiu baiatu bun..Amestec zi de zi mai multa iarba cu tutun!
Image
User avatar
(sica)
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 854
Joined: 23 Jul 2008, 19:57
Location: Beclean sau Cluj :)

Re: Reclamatie Rhaoul

Post by (sica) » 29 Jul 2009, 22:56

Am trait sa o vad si pe asta :)) , reclamatie facuta lui Rhaoul :D Ia sa vedem ce are de zis in apararea lui.
Image
User avatar
Doppelwhipper
CS Staff Leaders
Posts: 806
Joined: 31 Mar 2008, 15:54
Location: City Of Gods

Re: Reclamatie Rhaoul

Post by Doppelwhipper » 29 Jul 2009, 23:08

#1 e oke
#2 unde e flash-ul full ?
#3 unde e cel partial ? :naughty:
User avatar
mysteriosso
Banned
Banned
Posts: 22
Joined: 24 Jul 2009, 18:26
Location: Barlad

Re: Reclamatie Rhaoul

Post by mysteriosso » 29 Jul 2009, 23:21

da u nu vezi ce am scris ca la mn se blocheaza pc-ul ...cat timp se fac poze la mn ramane prima poza imprimata pe monitor ..facetimi demo si faceti poze si o sa va convingeti ca asa e .....si app doar astea sunt pozele facute de el numai ca nu apare by Rhaoul .... nu sunt de pe alta mapa sau alt server :( infine daca nu se scote banu o sa va parasesc ..... mati cam dezamagit ...
Am mult prea multe vicii ca sa fiu baiatu bun..Amestec zi de zi mai multa iarba cu tutun!
Image
User avatar
rhaoul
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 637
Joined: 26 Dec 2007, 14:54
Location: Bucuresti

Re: Reclamatie Rhaoul

Post by rhaoul » 29 Jul 2009, 23:25

Asa ne-a fost vorba pe mess?
---------------------------------------------------------------
"sandu florin: pare rau ai ban
costel_6900: dc?
sandu florin: nu sunt pozele facute de mine
sandu florin: sunt facute de tine
costel_6900: ba da de unde alte poze facut3e de mn ikmi spui si mie
sandu florin: man stam;pila ss-ului trebuie sa apara
sandu florin: screenshot made by rhaoul
sandu florin: timp ora sec
sandu florin: a doua poza e flashuita
sandu florin: ai luat flash
sandu florin: automat
costel_6900: ba astea sunt pozele
costel_6900: la multi am dat poze pe svr
costel_6900: cum dreaq
costel_6900: numai ca la mn se blocheaza pc cand faci poze
sandu florin: in poza asta trebuia sa ai flash pe jumatate
costel_6900: ba uite si eu in consola cred ca am astea
sandu florin: problema poate fi rezolvata pe forum
costel_6900: pai akuma pun pe forum
sandu florin: am observat ca ti s-a blocat la ultimele 2 poze
costel_6900: pai se blocheaza pc ca nam decat 512 rami
sandu florin: cand alti admin ti-au facut ss cum a fost?
costel_6900: pai disper ma frate am jucat in pgl pe svr asta joc de 1 luna non stop si tot am cod
costel_6900: sincer sa fiu mia mai facut asa
costel_6900: dar mia facut poze vim elis si multi altii pana mau vazut ca joc zi de zi si nam cod
costel_6900: ?
sandu florin: posteaza pe forum poate vim care se ocupa de server cunoaste problema
costel_6900: k"
-------------------------------------------------------------------------------------
Scuze pentru ca am postat aproape toata discutia.I-am zis sa intre pe forum pentru a-si da si alti admini cu parerea in nici un caz nu ma asteptam la o reclamatie :x
Desii baiatul e rau intentionat(probabil are nervi ca a luat ban) am sa vin in apararea lui spunand faptul ca la ultimele 2 poze i s-a blocat complet, pozele mi le-a dat relativ repede si erau numerotate cum trebuie 0000,0001,0002 daca are vreo relevanta voi decideti.
Eu ca admin stiu una si buna ca atunci cand folosesc comanda "admin_screen nume" acelui jucator i se fac 3 poze din care a DOUA flash-uita total si a 3-a partial.In cazul in care acel jucator nu a luat flash => ban permanent.
Sa zicem ca nu foloseam screen ci admin_ss(poze fara flash normale) tot ban era pentru ca in ultimele 2 poze lispsete stampila serverului si era viu nu mort
User avatar
mysteriosso
Banned
Banned
Posts: 22
Joined: 24 Jul 2009, 18:26
Location: Barlad

Re: Reclamatie Rhaoul

Post by mysteriosso » 29 Jul 2009, 23:33

Rhaoul faza e ca de 1 luna joc non stop dupa ce vin de la munca si miau facut poze aproape toti adminii ....si numi place asa deodata sa iau ban aiurea ...macar daca erau poze de pe alt server sau alta harta ..... si mam enervat mai mult ca numai am unde sa joc ...ca numai pe asta jucam ....
Am mult prea multe vicii ca sa fiu baiatu bun..Amestec zi de zi mai multa iarba cu tutun!
Image
User avatar
rhaoul
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 637
Joined: 26 Dec 2007, 14:54
Location: Bucuresti

Re: Reclamatie Rhaoul

Post by rhaoul » 29 Jul 2009, 23:52

Ai dat dovada de aroganta facandu-mi reclamatie si postand pozele care te "incrimineaza" la sectiunea reclamatii.
Multi aveti impresia ca totul se rezolva pe mess "Hai frate ca n-am avut cod" la care eu ar trebui sa zic "Da ma, vad ca esti baiat bun,hai ca iti scot banul, treaca de la mine"
In cazul in care se dovedeste ca pozele au iesit asa din motive tehnice,am sa-mi cer scuze pentru timpul in care ai stat pe bara.
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

Re: Reclamatie Rhaoul

Post by luc14n » 29 Jul 2009, 23:52

poi stampila si flashurile dc nu apar ?
si mie mi se blocheaza knd imi fac poze dar tot apareau :D
User avatar
opyum
CS Staff Leaders
Posts: 668
Joined: 13 Apr 2008, 15:07
Location: Romania / Sibiu
Contact:

Re: Reclamatie Rhaoul

Post by opyum » 30 Jul 2009, 00:41

Interesant cum numai celor cu skin de radar modificat precum acestuia se intampla sa fie probleme ba la stampila, ba ceva nu iese cum trebuie sau ies negre, etc.
Daca rhaoul a facut screen-urile cu admin_screen atunci automat trebuia sa apara si flash-ul. Iar timpul in care serverul face acele poze exista o distanta de 1.25 secunde dupa spusele lui vim. Este practic imposibil sa nu apara stampila.
Dar ce bate la ochi este faptul ca NU EXISTA pe acest server admin care sa dea admin_slay in timp ce se fac poze :)
Toti dau slay aproximativ la 10-15 secunde dupa ce server-ul termina de facut screen-urile.
Deci domnule PGL te rog -> HIT THE ROAD !!! Nu-ti merge schema. Folosesti removeflash dupa parerea mea.
Last edited by opyum on 30 Jul 2009, 00:44, edited 1 time in total.
Paradox lexical:
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Reclamatie Rhaoul

Post by vim » 30 Jul 2009, 00:45

  1. Daca ti se bloca cs-ul in timpul pozelor, nu ar fi trebuit sa iti iasa acelasi cadru in toate pozele ?
  2. Daca ti sa blocat cs-ul la ultimele 2 poze, in care trebuia sa fi flashuit, iarasi de ce nu ai acelasi cadru la ambele poze. Cand zici "cs blocat" ma gandesc automat la "inghetarea" jocului. Asa ca ar fi trebuit sa ai acelasi cadru (frame) in pozele care au fost facute pe perioada "blocarii".
  3. De cand este executata comanda de catre admin si pana cand incep sa se faca pozele efectiv (comanda de screenshot este trimisa catre client) dureaza 2.5 secunde, timp in care putea iar sa ti se blocheze si sa nu apara "stampila" nici in prima poza.
  4. Daca zici ca ti`au mai fost facute poze si de alti admini, de ce nu a aparut aceeasi problema cu blocarea si atunci ?
  5. Fa ceva cu choke-ul ala imens (TIP: Scapa de junghiul ala de CS si umbla la rate; evosys-ul este server high-rate. nu are rost sa joci cu rate de dial-up.)
Cam atat deocamdata.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
opyum
CS Staff Leaders
Posts: 668
Joined: 13 Apr 2008, 15:07
Location: Romania / Sibiu
Contact:

Re: Reclamatie Rhaoul

Post by opyum » 30 Jul 2009, 00:56

vim wrote: Fa ceva cu choke-ul ala imens (TIP: Scapa de junghiul ala de CS si umbla la rate; evosys-ul este server high-rate. nu are rost sa joci cu rate de dial-up.)[/list]
OFF:
Si la mine sare choke cateodata la 50-60 din cauza la smoke :roll:
Ce este de facut?
1) Arunci PC?
2) Setez prin CS la rate (care anume)?
3) Ma las de CS?
Paradox lexical:
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Reclamatie Rhaoul

Post by vim » 30 Jul 2009, 01:10

OFFTOPIC:
@opyum
incearca: asta dar nu uita sa citesti pe acolo indicatiile corect.
Daca iti e lene sa te complici cu calculatoru ala, poti sa incerci si asta.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
mysteriosso
Banned
Banned
Posts: 22
Joined: 24 Jul 2009, 18:26
Location: Barlad

Re: Reclamatie Rhaoul

Post by mysteriosso » 30 Jul 2009, 09:04

pai vim in primul rand daca nu ma crezi te rog sa-mi scoti banul intru pe server imi faci demo si imi faci poze eu cred ca in demo se vde ca se blocheaza cand faci poze si ai sa te convingi .....si sami spui u cu ce cs sa joc ...ca steamul lam vandut cand mam lasat de cs akuma joc cu cs lant final ...si vim nu am removeflash ce zice ala itti dau cfg sa te uiti in el sa vezi
Am mult prea multe vicii ca sa fiu baiatu bun..Amestec zi de zi mai multa iarba cu tutun!
Image
User avatar
SabeR
Master of Spam
Posts: 665
Joined: 23 Jan 2008, 16:50

Re: Reclamatie Rhaoul

Post by SabeR » 30 Jul 2009, 09:18

Mah problema apare datorita faptului ca ti s-au facut poze si nu a aparut aceasta situatie... Poate este adevarat acest lucru, nu te contrazicem dar nu ai cum sa dovedesti lucrul acesta. Este posibil sa ti se blocheze cum spui tu dar ar trebui sa apara macar in o poza o urma de flash iar timpul in care s-au facut pozele este extrem de lung ( poza nr 2 si 3 este facuta deja cand te pune spec... oricat lag ai avea nu dura atat iar daca ti se bloca pc-ul iti ramanea la o singura imagine nu la 3).
Legat de cfg nu ai cum sa demonstrezi ca acela este cel pe care il folosesti si ca nu a fost editat inainte sa fie trimis. De asemenea nu putem sa iti verificam calculatorul ca sa vedem ce programe ai tu instalate...

Acesta este punctul meu de vedere... Decizia finala este a lui Vim pentru ca el a modificat script-ul prin care se fac pozele.
Alcoolul omoara incet incet......nu conteaza, nu ma grabesc
User avatar
mysteriosso
Banned
Banned
Posts: 22
Joined: 24 Jul 2009, 18:26
Location: Barlad

Re: Reclamatie Rhaoul

Post by mysteriosso » 30 Jul 2009, 09:26

pai saber ... cand imi face cineva poze la mine pe monitor apare imaginea de la prima poza si cateodata cand joc cu muzica se repeta 1 cuvant din melodie sau 2 de nenumarate ori pana se termina pozele eu atunci nu pot sa fac nimik la pc....deci pana la urma nu scoate banul ...infine ..oricum nu joc cu cod si nu am jucat vreodata faceti ce credeti voi...bft
Am mult prea multe vicii ca sa fiu baiatu bun..Amestec zi de zi mai multa iarba cu tutun!
Image
Post Reply