Steam ID: STEAM_0:0:25107138
Harta: de_dust
Dovada: DEMO
Moderator: Moderators
Pastreaza un limbaj decent, te rog. Nu ne cunoastem atat de bine incat sa ne permitem mici "glume".kubiN wrote:=]] Ia demo-ul ala si bagati-l in dos[...] hai cius!
Probabil nu am prins cele mai "interesante" faze, dar daca nu se da ban promit ca ma straduiesc sa prind faze frumoase.In tot demo-ul ala au fost numai 2 faze la care ziceai ca am wall... una chiar la prima faza cand lam vazut pe ala al meu ca trage in perete si am tras si eu
, iar a 2-a dupa cutia aia, era normal sa ma asigur daca e acolo sau nu din moment ce mia dat hegren 1 minut mai devreme si a fugit... in rest nu comm, sa comenteze demo cineva cu casti bune, hai cius!
In cazul in care ai uitat sau nu ai citit deloc.kubiN wrote:jucati cu boti, daca vedeti unu ca da umpic mai bine gata are wall, vaii mai taci drq... macar lasati altii admini sau owneri sa posteze care sunt in stare, nu *** ca swamy, pana atunci ciocu mic
2. Interdictii
b. Nu sunt permise atacurile la persoana, jignirile, folosirea cuvintelor obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente,
un limbaj ofensator sau defaimator. Deasemenea reply-urile monosilabice ("lol", "ROTFL", "GG", "da", "nu", etc) nu isi au
rostul.