Problema CFG / CS
Moderator: Moderators
Re: Problema CFG / CS
La intrebarea 3: uita-te atent in partea stanga, ai ceva de genu: CS Online: 01:19:09:35 sau intri direct aici http://evosys.ro/cstats/player.php?id=5083
Downloadeaaza si instaleaza astaDj^YoNu7z` wrote: intrebarea 1 :cum pot face la cs evosys sa joc impotriva botilor ? (pt fratele meu)
scrie in consola:Dj^YoNu7z` wrote: intrebarea 2 : ce setari trebuie sa fac in configul meu sa fie brightness mai mare ? (adica setari CL sau, nu stiu ce ca sa se vada mai luminos) .
Code: Select all
brightness "175"
gamma "175"
Ti`a raspuns deja swamy. In principiu, varianta simpla este sa te uiti la unul din posturile tale si undeva sub locul unde ar trebuii sa iti apara avatarul, scrie "CS Online".Dj^YoNu7z` wrote: intrebarea 3 : (nu-si are locul aici, insa ca sa nu mai deschid inca un topic) .. unde as putea sa vad cate ore am jucate pe server ?
Tine cursorul de la mouse pe acel "CS Online" si o sa iti apara si ceea ce reprezinta el.
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
da.. mersi mult , dar de asta stiam, eu voiam sa vad timpul jucat pe server in ORE, ca sa stiu cand am 100 de ore jucate pe server, pentru a avea un nick / slot rezervat .vim wrote:Downloadeaaza si instaleaza astaDj^YoNu7z` wrote: intrebarea 1 :cum pot face la cs evosys sa joc impotriva botilor ? (pt fratele meu)
scrie in consola:Dj^YoNu7z` wrote: intrebarea 2 : ce setari trebuie sa fac in configul meu sa fie brightness mai mare ? (adica setari CL sau, nu stiu ce ca sa se vada mai luminos) .
Daca tot nu iti functioneaza, incearca iti maresti luminozitatea din driverul placii video.Code: Select all
brightness "175" gamma "175"
Ti`a raspuns deja swamy. In principiu, varianta simpla este sa te uiti la unul din posturile tale si undeva sub locul unde ar trebuii sa iti apara avatarul, scrie "CS Online".Dj^YoNu7z` wrote: intrebarea 3 : (nu-si are locul aici, insa ca sa nu mai deschid inca un topic) .. unde as putea sa vad cate ore am jucate pe server ?
Tine cursorul de la mouse pe acel "CS Online" si o sa iti apara si ceea ce reprezinta el.
EvoSys Addicted
Daca te uitai mai atent la ce am scris am mai pus si linku asta http://evosys.ro/cstats/player.php?id=5083 si vedeai ca ai trecut mai in stanga jos exact asa: Online time:43:09:35.
swamy^ wrote:Daca te uitai mai atent la ce am scris am mai pus si linku asta http://evosys.ro/cstats/player.php?id=5083 si vedeai ca ai trecut mai in stanga jos exact asa: Online time:43:09:35.
ok .. mersi foarte mult, acum am observat si eu ..

EvoSys Addicted
Mi-am instalat si eu azi o versiune mai veche de Counter-Strike 1.6 (Protocol 47) si imi arata tablita aia cu scorul cand apas tab mare .. nu as putea sa ii fac marime dinamica, ca si la versiunea de Counter-Strike de pe Forum ?
multumesc 

EvoSys Addicted
Poate te ajuta topicu asta da nu stiu sigur daca despre problema asta vorbesti: http://forum.evosys.ro/viewtopic.php?f= ... 17&start=0 . Vezi al doilea post al lui vim.
In ultimele doua zile in timp ce jucam CS, am observat ca mi se lasa singura tinta in jos in timp ce tin mai mult apasat pe left click (adica sa trag cu arma), sau cand voiam sa arunc grenada . Daca stie cineva cum sa rezolv problema aceasta, sa imi scrie va rog 

EvoSys Addicted
Vezi daca te ajuta asta.
Daca nu, incearca cu mouse pe DPI mai mare.
Sa nu fie din config e un script pentru anti-recoil (nu no-recoil) cica te ajuta sa nu mai dai tu mousul in joc sand tragi.Daca gasesti in cfg cl_pitchspeed schimba si tu valoarea la 0 . Din cate stiu nu prea e legal...oricum mai mult te incurca.
am avut si eu o probema cu cfg de la cs luat de pe forum.
am apasat pe "x" in timp ce jucam cs si a facut reclama la nush ce sit amx :d
cu ajutorul lu apa am rezolvat dar poate intra vim in cfg acolo si gaseste si modifik
am apasat pe "x" in timp ce jucam cs si a facut reclama la nush ce sit amx :d
cu ajutorul lu apa am rezolvat dar poate intra vim in cfg acolo si gaseste si modifik
vim wrote:Vezi daca te ajuta asta.
nu merge .. srry .. ce inseamna DPI mare ?

EvoSys Addicted
DPI = dots per inch, care reprezinta numarul de "pasi" facuti de mouse, cand este miscat 1 inch.
La unele modele de mouse cu DPI mic si cu accelerarea din windows activata, se comporta exact cum ai descris tu. Lasi mouse-ul pe birou, fara sa il atingi si incepe sa se miste cursorul in jos.
Numarul de DPI care il are fiecare mouse, este scris pe ambalaj la cumparare. Cele pentru office au aproximativ 400 - 600 DPI, iar cele pentru gaming ~1200 DPI.
Mai pe intelesul tuturor, cu cat numarul de DPI este mai mare, cu atat misti de mouse mai putin pentru a deplasa cursorul o anumita distanta. De aici se spune ca acuratetea este direct proportionala cu numarul de DPI (cam extrapolata comparatia, dar ma rog).
Si nu uita, curatarea mouse-ului cat mai des, macar pe peroada verii cand iti transpira mana foarte des, este ceva necesar. Nu m`as mira sa ai un pic de praf prin canalul optic (pe unde se vede luminiţa aia rosie) de la mouse si de aici toata nebunia asta.
La unele modele de mouse cu DPI mic si cu accelerarea din windows activata, se comporta exact cum ai descris tu. Lasi mouse-ul pe birou, fara sa il atingi si incepe sa se miste cursorul in jos.
Numarul de DPI care il are fiecare mouse, este scris pe ambalaj la cumparare. Cele pentru office au aproximativ 400 - 600 DPI, iar cele pentru gaming ~1200 DPI.
Mai pe intelesul tuturor, cu cat numarul de DPI este mai mare, cu atat misti de mouse mai putin pentru a deplasa cursorul o anumita distanta. De aici se spune ca acuratetea este direct proportionala cu numarul de DPI (cam extrapolata comparatia, dar ma rog).
Si nu uita, curatarea mouse-ului cat mai des, macar pe peroada verii cand iti transpira mana foarte des, este ceva necesar. Nu m`as mira sa ai un pic de praf prin canalul optic (pe unde se vede luminiţa aia rosie) de la mouse si de aici toata nebunia asta.
Stie cineva cum as putea rezolva problema cu lagul acesta ? Merg linistit aproximativ 10 secunde, si apoi 1 secunda, sau 2 playerul se blocheaza , merge cativa pasi sacadat sau merge un pas in fata, unul inapoi, apoi iar unul in fata si iar unul inapoi
. Stiu ca suna ciudat, dar serios, asa face =)) , si ma enerveaza la nebunie, ca mi se intampla de cele mai multe ori in timpul unor schimbuti de focuri, in care evident, daca se blocheaza, nu mai vad oponentul, si nu il nimeresc, deci mor .
Va rog, daca stiti, spuneti-mi
.
P.S. : Daca conteaza, am lagul acesta doar de cand le este permisa intrarea pe server a strainilor .

P.S. : Daca conteaza, am lagul acesta doar de cand le este permisa intrarea pe server a strainilor .
EvoSys Addicted
Scuzati-ma de Double Post, dar azi dimineata cand am incercat sa intru pe EvoSys, aparea o casuta in care scria : "Could not connect to server" . Apoi am incercat sa ma conectez si pe alte servere si la fel ..
Apare asa : http://img199.imageshack.us/img199/2069/71748184.jpg
//Later Edit : Am reinstalat CS-ul si tot asa .. pot intra pe servere DOAR cu CS-ul postat de vim .. CS EvoSys ..
( =((
Apare asa : http://img199.imageshack.us/img199/2069/71748184.jpg
//Later Edit : Am reinstalat CS-ul si tot asa .. pot intra pe servere DOAR cu CS-ul postat de vim .. CS EvoSys ..

EvoSys Addicted