Jocuri NEt
Moderator: Moderators
Jocuri NEt
Care jucati pe net tot felul de jocuri : poker holde'm , ikariam ,triburile etc ?
eu i-am furat cardul lu tata intr-o zi si am bagat 100$ la poker pe un site si mi-am luat o teapa mare castigasem 350 $ si apoi m-am dus la sapa de lemn;)).
eu i-am furat cardul lu tata intr-o zi si am bagat 100$ la poker pe un site si mi-am luat o teapa mare castigasem 350 $ si apoi m-am dus la sapa de lemn;)).
Re: Jocuri NEt
pe dracula holde'm jucam intr-un timp dar la vrajeala la freeroll-uri mai iesea cate ceva cu ce sa-mi omor timpul 

What's wrong with me ?
Why do I feel like this ?
I'm going crazy now !
Why do I feel like this ?
I'm going crazy now !
Triburile lumea 13 lumea 14 si lumea 15 ca sa il enervez pe gohan
) . Ma mai jok si travian pe server 6 . SI nu in ultimu rand Managerzone (despre fotbal iti faci tu echipa tactici ).

FIE VORBA INTRE NOI / MAI BINE TE-NTORCI LA OI
BECALI PLEACA DIN GHENCEA
VINDE STEAUA SI PLEACA CIOBANE
BECALI PLEACA DIN GHENCEA
VINDE STEAUA SI PLEACA CIOBANE
Eu joc La Brute
. Imi place foarte mult. Care vreti sa incercati http://swamyfzr.labrute.fr si urmati acolo ce va cere sa faceti si sa creati un player. Ii destul de usor jocul. Dupa ce va creati jucatorul aveti la dispozitie 6 meciuri in prima zi si tot trebuie sa acumulati niste puncte. Vedeti voi
. Urmatoarele zile aveti doar 3 meciuri pe zi. 

travian.ro
- Doppelwhipper
- CS Staff Leaders
Si eu sunt un ex-chip leader pe Dracula Hold'em poker
momentan nu am timp de pierdut pe el ... mai bine pe cs
de când cu familia EvoSys ,putinul timp liber pac pe cs
. Joc de asemenea LaBrute[dot]fr 

Dracula Hold`em Poker (bani virtuali, bineinteles) , mybrute (.com) , conquiztador si goleador .
EvoSys Addicted