SAL

Discuţii libere, numai pe marginea subiectului Counter-Strike 1.6

Moderator: Moderators

Post Reply
!c3-guy
Nou Venit
Posts: 16
Joined: 04 Jan 2008, 14:17

SAL

Post by !c3-guy » 15 Jan 2008, 14:02

sal...probabil ma mai stiti...auziti vroiam sa va intreb, mai ales care stiti cum a fost cu ozzy..de cand a ramas fara admin si a primit ban // ca mor de curiozitate// a primit ban pt aim ?? si dak a fost aim dala nesimtit sau avea aim da stia sa il foloseasca..// :arrow: ca l-am mai vazut cum joaca de curand si mi se pare suspect si ma oftica / sper ca nu v-am deranjat cu intrebarea despre el.
Charliee
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 763
Joined: 22 Nov 2007, 23:42

Post by Charliee » 15 Jan 2008, 15:34

juca cu aim... dar mereu cand eram pe server nu avea nimik, era f slab. A fost o faza cand eram pe server cu alt nick,si mi-a dat ban pe motiv k i-am zis sa astepte sa mor si apoi ii dau pozele, ceva gen... stai sa mor, si pac ban. Apoi reintru... si ma joc la execclient, k atunci cand trage sa-si dea kill singur. Ii zic dece i-am facut asta, se nerveaza si zice ceva de genu: "tzie ciuda charliee k sunt mult mai bun k tine si suferi de admin" asta cand avea un scor jalnic. si baga baiatul aim... aim pe fatza din acela nesimtzit, gen fugea tzinta de la awp direct pe perete tragea si hs, si tot asa... trage de 2 ori si ii dau ban. am mai auzit de plangeri... dar ozzy imi stia ip-ul, cum intra pe server nu mai avea nimik. Si era destul de cunoscator in materie de coduri... dar nu aveam idee k le si foloseste pe server.
Si nu-s singurul kre stie de aim-ul lui ozzy. Si dupa aim-ul bagat mah mai si jigneste cu admin_say ... el bunul de pe server. Dar sincer sa fiu habar nu am cand facea el fraguri pe server... k totzi 9 top 10 aveau maxim 24,2% efficiency iar el avea 36% cu 1000 de fraguri.

Cand m-am luat de el k dece mah jigneste a facut gura mare, cand l-am intrebat dece joaca cu aim, a tacut din gura.

In incheiere: ozzy = codat pe fatza.

P.S.: daca ai aim si tragi rafale, este destul de greu de observat. Ozzy deja are skill in aim. fa-i demo k sa te convingi ;)
!c3-guy
Nou Venit
Posts: 16
Joined: 04 Jan 2008, 14:17

Post by !c3-guy » 15 Jan 2008, 19:06

AHA am inteles charliee ms pt raspuns :D o sa fiu atent la el..ca vreau sa il prind odata..e parsiv n-ai ce sa zici :))
Post Reply