asa e mane ,ma cert cu aia de 2 zile pe forum

...niste copii frustrati...habar nu au sa foloseasca comenzile...bordura ala care mi-a dat ban,imi face poze cu admin_screen si ma intreaba pe mine de ce e poza alba...ca el nu a vazut nici un flash cand mi-a facut poze

si imi trimite un set de poze facute cu admin_ss ca...monstra sa imi dau eu seama cam cum ar trebui sa arate pozele mele

...apoi ma intreaba daca alte poze needitate nu am...i-am zis ca mai am unele de cand eram mai mic ,dar nu le-a vrut pe alea

...cum eu nu am poze in cs ptr ca le sterg imediat ce mi se fac(tocmai ptr a le gasi imediat si a nu exista suspiciuni) i-am dat pozele in mai putin de 10 secunde...si el imi spune ca sant editate...un nebun ...i-am dat ignore ca era aproape 12 noaptea si m-a umplut de nervi... chiar vroiam sa merg la somn si zic sa mai intru odata pe server sa vad ce mai e pe aici...si erau doar 2 playeri pe dust2x2 ,iar pe evo2 erau 21 de playeri...si m-a mancat in ... sa intru de curiozitate ....
singura problema este cu numerotarea pozelor...apar 2 poze cu acelasi nr :poza 2 din 3 sau asa ceva nu imi mai aduc aminte sigur...asta din ce cauza e? de la cs-ul meu sau de la server? parca a existat si aici intr-un timp problema cu numerotarea pozelor?