Ban?!

Când, unde, cum, de ce ...

Moderator: Moderators

Forum rules
- Regulament forum
Post Reply
PiB
Incepator
Posts: 40
Joined: 25 Feb 2009, 22:07

Ban?!

Post by PiB » 13 Mar 2009, 12:02

se mai poate da ban daca nu s-a facut demo..sau s-a luat ip-ul cuiva? doar sa zicem data/ora/si harta?
de ex azi dimineata au intrat 2 codatii...de pe la ora 10 pana la 12 .. 1.harta de_inferno nick zaru sau zero armaghedon(wall) 2) harta awp nick d@n1lita sau cam asa ceva (aim)
un weekend placut va doresc :oops:
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Ban?!

Post by vim » 13 Mar 2009, 12:17

Zaru e "client" vechi al adminilor. A reusit sa intre din nou, pentru ca momentan filtrarile pentru ip-urile dinamice sunt oprite.
Oricum adminii stiu cum sa se descurce cu cei care au ip-uri dinamice, chiar daca filtrarile sunt suspendate. Doar le`au facut fata o perioada lunga de timp, pana sa apara aceste filtrari :)

Si de ce sa ne dam noi rotunzi, ca filtrarile nu ne scapa 100% de toate probleme legate de codatii ce folosesc ip`uri dinamice, insa le ingreuneaza situatia si numarul acestora se reduce considerabil.

Partea mai putin buna, este ca pe langa acesti codati, pentru care de fapt sa facut acest filtru, sunt indeparati si ceilalti jucatori, care sunt cinstiti, din simplul motiv pentru ca nu inteleg de ce este nevoie de un cont, pentru a juca pe unserver, cand sunt alte cateva sute de servere.

Acel filtru a fost facut pentru a tine codatii la distanta si astfel placerea de a juca creste, cand volumul de coduri de pe server, scade.
Singurii care au inteles, sau cel putin asa mi`a fost lasata impresia au fost adminii si cativa dintre jucatorii mai vechi de pe server, in rest ... :roll:

Deocamdata sunt in pendulare, nu stiu daca sa las filtrarile active sau nu si asta dintr`un singur motiv: numarul jucatorilor scade considerabil, cand filtrarile sunt pornite.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
Post Reply