nu a mai mers sa dau post reply si de aceea am fct alt topic!
am incercat sa fac imediat ce am primit ban dar nu a mers sa intru cu contul care lam fct !sa inteleg k nu mi se scoate banul??marcar ziceti-mi motivul pt care am primit ban??
unban
Moderator: Moderators
Re: unban
Regulamentul specifica clar ca o cerere de unban se poate face doar in primele 48 de ore de la primirea banului, dintr`un motiv foarte simplu.
La cati jucatori sunt zilnic pe server, sunt sanse unde sub 5% ca un admin sa isi aduca aminte caror persoane a dat ban acum 4 zile si pe ce motive.
Banurile permanente nu se scot, pentru ca 99% dintre ele sunt date pentru cheat-uri, iar restul de 1% pentru nesimtire.
Pentru abateri minore, nu se da ban permanent.
La cati jucatori sunt zilnic pe server, sunt sanse unde sub 5% ca un admin sa isi aduca aminte caror persoane a dat ban acum 4 zile si pe ce motive.
Banurile permanente nu se scot, pentru ca 99% dintre ele sunt date pentru cheat-uri, iar restul de 1% pentru nesimtire.
Pentru abateri minore, nu se da ban permanent.
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
celalalt topic a fost inchis.dak adminul care ti'a dat ban mai tine minte motivul pentru care ai luat ban probabil il posteaza,oricum in 3 zile sigur puteai rezolva problema contului.numai bine
- Doppelwhipper
- CS Staff Leaders
In plus daca adminul are o dovada clara pt care ti-a dat ban respectiv un demo el nu e obligat sa pastreze dovada mai mult de 48 de ore. Nu are rost sa isi umple memoria cu tot felu de jucatori.
Tu santos daca erai baiat destept si nu erai vinovat cu nimic postai imediat.
In momentul de fatzä cum au zis si colegii mei [...]
God bless
Tu santos daca erai baiat destept si nu erai vinovat cu nimic postai imediat.
In momentul de fatzä cum au zis si colegii mei [...]

nam putut posta din cauza k nu mia mers!jucam pe sv 7-8 ore pe zii (deci nu cred k sunt un oarecare player)
1-nu joc cu cheat-uri,
2-nu sunt nesimntit pe sv
3-mi sau fct "n" poze de catre admini vostri si le-am dat la totii!
dar daca asta e politica sv sa se dea ban permanent fara un motiv clar "ok" !! vam salutat si bye bye

1-nu joc cu cheat-uri,
2-nu sunt nesimntit pe sv
3-mi sau fct "n" poze de catre admini vostri si le-am dat la totii!
dar daca asta e politica sv sa se dea ban permanent fara un motiv clar "ok" !! vam salutat si bye bye