buna...joc cu nikul SkuLL si am luat ban de la adminul espada....deoarece mia facut poze si din 3 mi sau salvat doar 2(e din cauza csului ca mi sa mai intamplat)...iam trimis pozele si se vedea ca nu am nik...si tot ma banat..ip meu este 79.114.110.55:27016
uitativa si voi la poze sa nu ziceti ca mint
http://rapidshare.com/files/201314818/d ... 0.bmp.html
http://rapidshare.com/files/201315233/d ... 1.bmp.html
unban plzzz
Moderator: Moderators
Re: unban plzzz
dak ai problema asta la cs,nu te'ai gandit sa'ti reinstalezi cs'ul? sa vezi dak problema persista?
- Doppelwhipper
- CS Staff Leaders
mda... tragedie... este foarte posibil ca in a 3a poza sa fi apärut patratelu rosu sau albastru (dupa caz) si tu sa sustii ca problema cu care te confrunti e din cauza cs-ului. Ce sa zic... am mai auzit ca pozele nu se salveaza deloc dar nu ca din 3 doar 2 hai ca e culmea
în fine parerea mea este ca Espada^6 a procedat corect. Aaa si inca ceva tu ai o versiune tare smechera de cs instalat si din cate stiu parca s-a mai discutat problema radarului altul in afara de cel classic.
Mai asteptam pareri... numai bine

Mai asteptam pareri... numai bine

Ce sa-ti povestesc, s-o saturat CS-ul tau sa mai salveze o poza.
Voi chiar nu mai stiti ce povesti sa inventati. Maine ce o sa citim?

Voi chiar nu mai stiti ce povesti sa inventati. Maine ce o sa citim?
Grow up!Pai vezi...a venit mama si mi-a sters pozele facute de voi![]()
Paradox lexical:
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
radarul ala e skin....si am mai reinstalat cs...nu e prima oara....daca nu credeti asta e....puteti sai intrebati pe ilusion si 2good ca nam cod ca ma cunos...faceti ce vreti ..numa bine
Opyum, cealalta poza i-a mancat`o cainele...
Omu ti-a facut 3 poze din care tu ai prezentat numai 2, prin urmare... ai luat ban... care nu cred ca ti-l scoate
Omu ti-a facut 3 poze din care tu ai prezentat numai 2, prin urmare... ai luat ban... care nu cred ca ti-l scoate
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.
Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina...
Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina...